Het is weer zondag. Tijd om uit te brakken, niet teveel gekke dingen doen. Maar misschien ook juist weer het moment om op te laden. Daarom een nieuwe luistertip voor deze chille dag: Pleasurekraft!

Pleasurekraft

De heren Kalle Ronngardh en Kaveh Soroush vormen samen het duo Pleasurekraft. De 1 afkomstig uit Amerika, de ander uit Zweden. Maar ondanks deze semi “lat relatie”, leveren ze al jaren funky tracks af, die de dance charts met regelmaat bestormen. Persoonlijke favorieten zijn Tarantula, Carny en hun remix van Shut Up And Dance. Releasen doen ze op labels als Suara, Relief en Black Flag. De ene keer solo, de andere keer met grootheden als  Green Velvet, Tiger Stripes en Carlo Lio. Maar ook remixes voor Cajmere, Booka Shade, Pete Tong en meer zijn onderdeel van het werk dat ze afleveren. Dankzij al deze toffe sounds, staan ze over de hele wereld te draaien.

Mixen en podcasts

Onlangs kwamen we via een omweg bij deze podcast, die inmiddels al een jaar oud is. Dat neemt echter niet weg dat hij nog steeds onwijs lekker is. Zet een een goede espresso, hengst de versterker op standje burenoverlast en geniet van deze fijne klanken!

 

Socials Media

Pleasurekraft is op alle belangrijke kanalen aanwezig. Je kunt ze hier volgen:

Soundcloud / Twitter / Facebook / Youtube