Het is weer zondag, tijd om bij te komen van de zaterdagnacht en op te laden voor een nieuwe week. Tijd voor een zondag chilldag, dit keer met Paco Osuna!

Deze week hebben we gekozen voor een onwijs lekker set van technoheld Paco Osuna.

Zondag Chilldag met Paco Osuna

Paco is geen onbekende van de redactie. Deze Spaanse technobaas draait echt al heel wat jaren mee aan de top. Onze eerste ervaring met Paco was op Dance Valley 2001. Daar stond hij destijds halverwege de middag op de MainStage. Wat we van toen nog weten was dat het merendeel trance-minded publiek niet zat te wachten op zijn technobeats. Het was tam, het liep leeg en er werd gefloten. Onterecht en onsportief overigens!

Onze tweede ervaring was van een heel ander kaliber. Awakenings 2015, op een zondag. We stonden bij Drumcode, toen het begon te regenen. In de Y tent was nog wel plek. We hadden geen idee waar we binnen stapten. Maar uiteindelijk bleek het de beste beslissing van die dag te zijn. Damn, dat was een rollende trein waar je op sprong. Paco was in topvorm, en had de tent in zijn greep. Wij waren instant fan!

Geen Podcast

Helaas heeft Paco geen wekelijkse/maandelijkse podcast. Maar dat maakt niet uit, want er verschijnen met regelmaat livesets op zijn Soundcloud, die je ook kunt downloaden. Ons advies is dus dat je hem maar beter kunt gaan volgen als je dit prima te pruimen vind!

Social Media

Paco is op alle belangrijke kanalen aanwezig. Je kunt hem hier volgen:

Soundcloud / Twitter / Facebook / Instagram

Atope!