De ideale manier om je zondag door te komen, is chilled! Met Zondag Chilldag proberen we je die vibe mee te geven. Dit keer met Michael Calfan!

Hoe kun je je dag beter beginnen dan met een onwijs relaxte podcast? Wij hebben er deze week voor gekozen om je de podcast van Michael Calfan mee te geven.

Zondag Chilldag met Michael Calfan

De heer Calfan kwam bij ons voor het eerst op radar met zijn release op Axtone: Resurrection. Deze monsterhit kreeg een rework van Zweedse held Axwell. Maar ook daarna bleef hij afkomen met tal van hits. Zeker het afgelopen jaar was het dolle pret met releases als Breaking The DoorsNobody Does It Better en Treasured Soul. Dat hij niet alleen goed in de studio is, bewijst hij met zijn podcast.

Volg hem op FacebookTwitter en Soundcloud.

Treasured Tape Podcast

De Treasured Tape podcast is een hele fijne podcast, die ons afgelopen zomer door heel wat warme dagen heen heeft geloodst. Housey beats met fijne vocalen lijken de rode draad. Inmiddels is de podcast toe aan nummer 18.

Maar naast nummer 18, raden we de overige 17 delen ook zeker aan. De ideale podcast om je zondag chilldag door te komen.

iTunes

Mocht je anti-soundcloud zijn, en deze sets direct op je iPhone of iPod willen downloaden, dan kan dat ook via iTunes. Michael Calfan dropped ze namelijk ook elke maand op iTunes.

Happy listening!