Het is zondagmiddag, de zon schijnt volop en wij maken ons intussen op voor een nieuwe rit naar Beek en Donk. Met de vorige dag vers in ons achterhoofd, vertrekken wij naar WiSH Outdoor 2017 zondag!

Lees hier ons zaterdag report van Wish Outdoor 2017, mocht je dit nog niet gedaan hebben!!!

WiSH Outdoor 2017 Zondag

Eenmaal aangekomen, is het weer vlot parkeren en naar binnengaan. Vandaag huren wij geen locker, want het zonnetje schijnt volop. Geen vest of iets dergelijks nodig deze keer.
Het terrein ziet er netjes opgeruimd uit en is al gezellig druk. Onder de mensenmassa vandaag veel kinderen. De zondag editie van WiSH Outdoor mag ook bezocht worden door kinderen onder de 18. Dit uiteraard tegen gereduceerde prijzen. En dat doen ze ook massaal ๐Ÿ™‚
Iedereen onder de 18 krijgt een roze bandje, welke duidelijk maakten dat deze geen alcoholische versnaperingen mee mochten krijgen.
Boven de 18 krijg je een blauw bandje en is het duidelijk dat je wel alcohol mag nuttigen.

Om moeilijkheden te voorkomen, zijn er area’s waar je alleen naar binnen mag als je 18 jaar of ouder bent. Dit staat duidelijk aangegeven bij de ingang van de area.
Om dit te compenseren is een van de tenten tot een waar kinder speelpaleis omgetoverd, vol met hindernisbanen en andere obstakels. Daar is het uiteraard een drukte- van- je- welste.

De MainStage staat nu centraal voor live optredens, de Ace Of Spades tent is dicht en de Devoted area is nu de Delicious Dutch geworden.
Overal is het gezellig druk en wordt er al lekker gedanst, opvallend is dat de kids nog het hardst dansen van iedereen! ๐Ÿ˜‰

Na ons bekende verkenningsrondje, besluiten wij eerst even wat te gaan drinken en te genieten van alles om ons heen.

P.s. Heb jij ons WiSH Outdoor fotoverslagย van het weekend al gezien?

Ontspannen

Terug bij de speciaalbier tent bestel ik een Brabants Pracht; een lekker licht biertje welke goed past bij het lekkere weer van vandaag. Genietend van het dit lekkere gerstenat, ontspannen we even temidden op het festival terrein.
En wij zijn niet de enige; de terrasjes rond ons heen zitten goed vol en iedereen heeft plezier met elkaar. Je kunt wel stellen dat WiSH zaterdag en zondag twee verschillende festivals lijken.

Wish Outdoor 2017 Zondag

Dan is het bijna tijd om de eerste act voor vandaag te gaan opzoeken, The Party Squad. Eerst pikken we nog snel een stukje mee van Miss Montreal, waar het op moment van aankomst enorm druk is!

The Party Squad

Wij komen precies aan als er op het podium een wissel van acts plaatsvind. Dit lijkt een deel van het publiek ook te doen, er stromen net zoveel mensen naar binnen als dat er naar buiten gaan. De heren van de Party Squad laten weten direct gas te willen geven. Hierdoor heeft het publiek wat moeite om opgang te komen. Toch weten de heren al snel de mensenmassa zo te bespelen dat deze snel meedoen! Erg mooi om te zien!

Wish Outdoor 2017 Zondag

Wij besluiten nog een klein rondje terrein te doen voor LNY TNZ begint, want vanaf dan zullen wij alleen nog maar bij de Delicious Dutch staan want daar staan de DJ’s die wij graag willen zien ๐Ÿ˜Ž

LNY TNZ

Wanneer wij terug bij de Delicious Dutch arriveren is het nog drukker dan voorheen. We wurmen ons door het publiek om wat meer van de heren van LNY TNZ te kunnen zien. Zij hebben het publiek nu al goed mee en weten deze sfeer gedurende de zinderde set goed vast te houden.
Er wordt lekkere afgewisseld van genres en de hitjes vliegen voorbij. Erg tof om te horen en leuk om het publiek zo te zien losgaan op voor hun bekende tracks! Ook op de V.I.P. is het een feestje en danst iedereen vrolijk mee. Zo hoort het lekker genieten van deze mooi dag!

Wish Outdoor 2017 Zondag

Wij besluiten om helemaal vooraan te gaan staan om alvast op de juiste plek te zijn voor de volgende DJ; Coone!

COONE

Dit is de eerste keer dat Coone WiSH Outdoor aandoet. Hij neemt het stokje goed over van zijn voorgangers met lekkere Hardstyle. Het publiek geniet ervan! Niks stil staan; gewoon doorgaan want dit publiek lijkt alleen maar harder te willen gaan!
Ik zie hier en daar bekende gezichten van gisteren en ook zij zijn hier voor รฉรฉn ding: Losgaan op de hardere stijlen!
Coone bespeeld het publiek anderhalf uur lang met de heetste nieuwe tracks en bekende platen uit de Dirty Workz stal zoals “10 Years of Dirty Workz” en zijn eigen “Faye”. Wat een held is dit toch!

Wish Outdoor 2017 Zondag

Na Coone is het tijd voor de afsluit act van de Delicious Dutch stage, de Brabantse Mental Theo + Zany!

P.s. morgenavond kun jij onze recensie van “Wonderful Days” het boek van Mental Theo lezen. Zorg dat jij ons op Facebook volgt zodat jij dit niet mist!

Mental Theo + Zany

Dit zijn de onbetwiste helden van vandaag! Hier stond het publiek op te wachten; twee rasechte Brabanders die weten hoe ze een feestje moeten neerzetten!
Ze draaien lekker afwisselend tussen genres; hitjes en eigen werk maar ook lekkere remixen van oude bekende zoals “L’ Amour Toujours” van Gigi D’Agostino. Wanneer de klok 21:00 slaat, gaan ze een tandje harder en doen ze de Raw kant aan. Het publiek gaat nu helemaal los! Nummers zoals “Brutal 6.0” worden verslonden en het duo doet er nog wat gas bij om af te sluiten met Hardcore. Zany dropt “This is Shadowlands Terror”! Hierna volgt nog een toegift in de vorm van een klassieker uit de Charly Lownoise en Mental Theo stal, en geeft het publiek zich nog een keer helemaal over tot aan de kleinste toe! ๐Ÿ˜‰ Wat een set!!

Wish Outdoor 2017 Zondag

Verdict

WiSH laat met de zondag editie zien dat zij een festival zijn voor jong en oud. Van de kleinste die helemaal los kunnen gaan, of dat nu op de hindernisbaan is of op de muziek van hun favoriete artiest, dat is aan hun. En de (wat) ouder(s)e, kunnen lekker relaxen bij een van de vele eet-en drink stands of samen met de jeugd een dansje doen op hun favoriete muziek! Wij zeggen WiSH, tot volgend jaar!