Zou het niet onwijs vet zijn om alle edities van Dream Village gratis binnen te komen? Je maakt er kans op als je een early bird ticket koopt!

Dream Village

Dream Village is in enkele jaren uitgegroeid tot 1 van Brabants mooiste festivals. Daar waar het eerst slechts tot 1 dag beperkt bleek, besloot Eye4Dance vorig jaar om er een volledig weekend van te maken. Liefhebbers van EDM, Hardstyle, Freestyle en alles daartussen, konden 3 dagen lang vertoeven op een magisch evenemententerrein met aangrenzende camping. Dat concept wordt ook dit jaar weer uitgerold. Op 1, 2 en 3 September strijkt het circus weer neer aan de Lage Aard vlakbij Breda.

Win een leven lang gratis toegang

Om het weekend (en de rest van je leven) echt goed in te luiden heeft Dream Village een gruwelijke actie bedacht! EYE4Dance geeft aan 3 gelukkige winnaars levenslang gratis toegang tot Dream Village én het Dream Resort voor 2 personen! Deze 3 unieke DreamCards worden verloot onder de early bird kopers. Dit is niet zomaar een winactie, het is een once in a lifetime opportunity dus zorg dat jij klaar zit en een early bird ticket weet te bemachtigen.

21 maart om 19:00 uur: weekend tickets, camping tickets en accomodatiepakketten (earlybird)
23 maart om 19:00 uur: reguliere tickets (earlybird)

De tickets scoor je via www.dreamvillage.nl/tickets