Het allervetste privéfeest op een locatie naar keuze, waarbij Extrema zorgt voor drank, een DJ van Extrema Outdoor, decor én vervoer? Oh yes, oh yes! Deze afterparty staat op 9 juli gepland. Hoe, wat, waar? Snel verder lezen!

Afterparty

Speciaal voor deze unieke afterparty heeft Etrema een nieuw ticket in het leven geroepen: het Lucky No. 7 Ticket. Met dit vriendenticket schaf je zes tickets aan, en krijg je de zevende gratis! Koop je als vriendengroep zo’n ticket? Dan ding je automatisch mee naar de afterparty! Enne, mocht je deze winnen, dan krijg je ook meteen upgrade naar het uitverkochte Comfort Deck.

Daarnaast heeft de organisatie ook nog wat nieuws over Extrema Outdoor zelf. Veel gaan ze niet verklappen over de eindshow, maar wat ze wel alvast kunnen zeggen: Kölsch komt met zijn krachtige en liefdevolle techno het festival uitluiden. Hoe? Bemachtig een ticket voordat het te laat is en kom kijken!

Oké, als laatste: toe aan wat voorpret? De Extrema Outdoor 2016 App is vanaf nu verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store. In deze app vind je niet alleen de timetable, maar kun je ook alvast luisteren naar de verschillende DJ’s die dit jaar op het festival draaien. Woop!