Ben jij iemand die altijd opzoek is naar de laatste info over festivals, muziek, djs en meer? Want wij zoeken jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn EVERYBEAT.nl!
Jouw online resource voor de heetste deep house tot de meest stampende hardcore, de laatste DJ en Producer nieuwtjes en zelfs tips over voeding en lifestyle. Als het dance gerelateerd is, kun je het bij ons vinden!

Team uitbreiding

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij mensen met een passie voor de Dancewereld. Maar ook jongens, meisjes, mannen of vrouwen met een liefde voor voeding, Lifestyle en alles daaromheen.

Denk jij nou, dat past helemaal bij mij, vul dan ons formulier in en wie weet wordt jouw tekst binnenkort wel gelezen door duizenden mensen.

Wil jij bij de heetste feesten zijn en daar vol passie jouw ervaring over delen met anderen? Of vind jij het supervet om mooie partypics te maken? Hiervoor zijn wij opzoek naar partyreporters en fotograven!

Wat mag je van ons terug verwachten?

Wij begeleiden jou als team met het schrijven van content. Jij levert jouw artikelen in welke vervolgens op everybeat.nl komen onder jouw naam!
Wil jij graag een partyreport schrijven van jouw favoriete festival, dan zorgen wij dat jij daar heen kunt. Dit geldt uiteraard ook voor jou als fotograaf!

Dus wij zoeken jou!

Mocht jij nu helemaal enthousiast zijn geworden, aarzel dan niet en reageer snel! Stuur een mailtje naar info@everybeat.nl met als onderwerp help! Of vul het formulier in op onze Facebook pagina.