Net voor de start van het festival seizoen spraken wij al met de heren van Deluzion. Inmiddels zijn we een paar maandjes verder en is hun kersverse EP Street Revolution uit! Wij spraken met Deluzion over de totstandkoming van deze EP.

Voor ons is het op dit moment heel belangrijk om onze sound te ontwikkelen naar DE echte Deluzion sound.

WIJ SPRAKEN MET DELUZION OVER HUN NIEUWE EP

Heren vertel, een EP gevuld met 4 dikke tracks, hoe voelt dit voor jullie?

Ja super vet natuurlijk. We hebben veel uren gemaakt in de studio de laatste tijd en zijn van plan om hier nog veel meer tijd te gaan besteden. De EP is een mooi begin om te laten zien waar we nu staan en hoe wij de muziek graag horen. Wij proberen in onze tracks een goede sfeer neer te zetten met pakkende melo’s en een goede stevige kick. Wij denken dat we met deze 4 tracks dit zeker hebben bereikt en een begin hebben gemaakt om op door te gaan. We zijn hard bezig om juist nu door te pakken. Wij weten zeker dat dit met de komende tracks goed gaat lukken, want er komen nog mooie dingen aan!

RAW is hot en dat straalt deze EP ook helemaal uit. Hoe hebben jullie jezelf binnen deze sound ontwikkeld?

De RAW scene is enorm in beweging. Er worden invloeden van andere genres gebruikt met verschillende soorten kicks. Wie weet gaan wij ook eens een andere variant kick gebruiken, maar wij vinden het gewoon belangrijk dat het Hardstyle is. De ene track is wat harder dan de andere. Zo nu en dan een anti climax maar wij willen gewoon lekker weer die sfeer en melodieën terug pakken.

Hoe was het om samen te werken met MC Alee?

MC Alee is een legende in de scene en heeft zijn strepen al wel verdiend zowel in de Hardcore en Hardstyle. Toen wij een opzet hadden voor een track en hij hier enthousiast op reageerde was dit natuurlijk super! Hij gaf aan hier zeker wel iets mee te kunnen en het resultaat mag er dan ook wezen. De vocalen maken Unstoppable echt! Alee is een fantastische artiest om mee samen te werken. Voor de toekomst hopen we zeker nog gebruik te mogen maken van zijn sound en creativiteit.

Als dit nog maar een EP is, zijn wij zeer benieuwd naar een album. Zit deze in de pijplijn?

Nee voor ons is het op dit moment heel belangrijk om onze sound te ontwikkelen naar DE echte Deluzion sound. En hier herkenbaar in te worden. Voor de toekomst sluiten we niets uit natuurlijk maar wij vinden dat een album pas echt op zijn plaats is als je iets bereikt hebt in de scene. En dat is voor ons de hoogste prioriteit!

Met het indoor seizoen voor de deur, waar kijken jullie het meeste naar uit? 

Voor het komende indoor seizoen kijken wij het meest uit naar feestjes zoals Loudness, Shockerz en de album release party van onze vriend Unresolved dat georganiseerd wordt door Madhouze. Voor ons begon het eigenlijk bij Shockerz twee jaar geleden. Dit was de eerste DJ contest waar we aan mee hebben gedaan en ook hebben gewonnen. We zijn echt blij dat we hier weer terug mogen komen. Het feest is sindsdien gigantisch gegroeid. Mooi om te zien hoe goed ze daar bezig zijn. Het maakt het extra leuk dat het in onze hometown is natuurlijk!

Loudness hebben we natuurlijk allemaal al tig keer bezocht maar dit is de eerste keer dat we er zelf draaien. We verwachten dat dit optimaal rammen wordt en gaan hier ook iets speciaals voor maken!

SOCIAL MEDIA

Volg de heren op social media, zodat jij niks mist van hun komende events en nieuwe muziek!

Facebook / Twitter / InstagramSoundcloud