Vandaag maak je kennis met een nieuw item op Everybeat. We gaan vanaf vandaag jou tips geven welke series jij niet mag missen! Lisa bijt het spits af en Binge-Watchte Netflix’s Shooter voor jouw! Maar wil jij weten wat ik nu precies van Netflix Shooter vind, lees dan snel verder 😉

Netflix’s Shooter waar gaat de serie over?

Shooter is een nieuwe serie die sinds kort te zien is via netflix. In de hoofdrol zien we Ryan Phillipe die de rol van Bob Lee Swagger op zich neemt. Bob Lee is een ex-marinier die een teruggetrokken leven leidt. Bij de marine was hij een befaamd scherpschutter en bij zijn vijanden bekend door zijn vele dodelijke schoten. Wanneer zijn vroegere commandant Isaac Johnson (Omar Epps) hem om hulp vraagt een moordaanslag op de president te voorkomen, besluit hij na lang twijfelen toch te helpen.

De serie bevat genoeg spanning, is voorzien van een goede verhaallijn en zorgt dat je regelmatig op het puntje van je stoel zit. De serie wordt op IMDB gekenmerkt als een thriller met veel complottheorieën, waardoor het goed opletten is. Wees niet bang, de serie is het meer dan waard!

Spinoff

Deze serie is een spinoff van de gelijknamige film Shooter. Waar Mark Wahlberg in de film de hoofdrol voor zijn rekening nam, is hij uitvoerend producent in de serie. Dat hem dit goed afgaat, liet hij al zien in de serie Entourage.
De serie heeft overeenkomsten met de film, echter storen deze niet! 🙂

Rating

Al met al krijgt de serie van mij:

Helaas is er momenteel nog maar één seizoen van Shooter te kijken. De vraag is dan ook, komt er nog een  tweede seizoen?
Als het aan mij ligt wel. Daarnaast mag seizoen twee snel komen, want vind de serie meer dan leuk!

Trailer

Ben jij na het lezen ook enthousiast geraakt? Check dan de trailer hieronder! Of klik hier om Shooter direct via Netflix te kijken.