Na 8 edities, zal dit jaar Dance Boulevard 2016 voor eerst niet meer plaatsvinden op De Boulevard van Bergen op Zoom. Op 6 augustus zal het West-Brabantse dance spektakel voor het eerst neerstrijken op het grotere terrein aan De Wouwse Tol te Bergen op Zoom.

Een begrip

Sinds 2008 organiseert Focus Events dit evenement voor liefhebbers van dance en harddance. Elk jaar wisten zij de grootste namen te regelen. Zo stonden hier in het verleden o.a. al Hardwell, Afrojack, Real El Canario, Nicky Romero, Headhunterz, Noisecontrolllers en vele anderen. Hierdoor is Dance Boulevard is voor velen van om en rond Bergen op Zoom een begrip. En dat succes breid elk jaar uit! Want nu, 9 jaar later, is het tijd om afscheid te nemen van de vertrouwde locatie. Door te verhuizen kunnen nog meer mensen voorzien worden van dansbare beats.

Nieuwe locatie voor Dance Boulevard 2016

Dit jaar zal Dance Boulevard gehouden worden op een splinternieuw groen en bosrijk festivalterrein op steenworp afstand van De Wouwse Tol in Bergen op Zoom. Hier is meer ruimte en vrijheid in een nog relaxtere omgeving dan voorheen. Op deze prachtige en sfeervolle locatie komt het intieme en gezellige festival gevoel nog meer tot zijn recht! Daarnaast is er ruimte voor meer entertainment, een groter aanbod aan eten en een nieuwe stage. Mocht je niet uit de buurt komen is Dance Boulevard ook nog eens ideaal bereikbaar via de A58.

LINE-UP

Elk jaar bied Focus Events de bezoekers een scala aan verschillende area’s, met ieder hun eigen sound. Zo ook dit jaar.

House of Colours, gehost door OH1OH
Bougenvilla
CMC$
Coen Dacosa
Dyna
La Fuente
Lady Bee
Mesto
Out of Cookies
Tony Junior
MC: Boogshe

Hardstyle Zone
B-Front
Deepack
Degos & Re-Done
Digital Punk
E-Force
Falqon
Jack of Sound
Jason Payne
Jones
Requiem
Titan
Warface
MC: DL

Freestyle, gehost door Ruthless
Dark-E
Deepack
Francois
Genius
Mark with a K
Miss Puss
Nowaxx
Panic
Pat B
Paul Elstak
Ransom
Ruthless
Yves
MC: Dash

Rage!, gehost door Ralvero
4tezian
Artistic Raw
Billy the Kit
Crossnaders
Dirtcaps
Felipe Noise
Mightyfools
Ralvero
Shermanology
The Partysquad
MC: Roga

Mengelmoes
Boyd
Clayton Cash
Duran
Dustin Hertz
Freaco
JS
RoastJob
Skefdeluxe
Soular
The SuperZeros
Thunderbuds
Unique
MC: O-Boy

TICKETS

Voor slechts 29 euro sta jij op 6 augustus te feesten! Dus scoor je tickets HIER voor ze op zijn (op het moment van schrijven is reeds 80% al verkocht).

Dance Boulevard 2016