Een aantal dagen geleden werd To The Beat van Laidback Luke (feat. Yves V & Hawkboy) gereleased. Deze EDM pomper wordt nu van top tot teen uiteen gehaald om jou te laten zien hoe hij is gemaakt!

To The Beat feat. Yves V & Hawkboy

Als je niet weet om welke track het gaat, dan doe je er goed om aan eerst even het Mixmash Records Youtube kanaal te checken! Deze straight forward party pomper doet het al goed dit festival seizoen, en is nu te koop via Beatport of te streamen op Spotify.

Break it down

Luke is al sinds jaar en dag een deler van productie kennis. Met zijn Laidback Luke forum heeft hij al menig talent op weg geholpen of een kans gegeven. Daarnaast bied hij ook de mogelijkheid om via zijn Twitter vragen te stellen. Maar beeld zegt meer dan 100 woorden, en in het verlengde van zijn vermakelijke vlog, is hier nu een video tutorial over “To The Beat”. Hier zie je in hoe Luke een sample omtoverd to main lead. Maar ook hoe hij de machtige FM8 gebruikt om een dikke synth te maken. Dus ben je even helemaal de weg kwijt in je studio, doe dan hier een flinke dosis inspiratie op!

Volgen

Volg Laidback Luke op de volgende kanalen:

Facebook / Twitter / Soundcloud / Instagram / Youtube