Naast een sicke line-up pakt Tomorrowland dit jaar ook op culinair gebied uit.Het grootste festival ter wereld heeft ook dit jaar weer uitgebreide culinaire mogelijkheden. Ben je al eens vaker naar Tomorrowland geweest dan zul je de stands van Lombardia zeker herkennen. Lombardia verkoopt de beste bio voeding van heel Belgie. Toch meer geïnteresseerd in een goede burger? Geen probleem want De Burgerij zal je het hele festival voorzien van de beste burgers van kwaliteitsvlees.

Mocht dat voor jou nog niet genoeg zijn dan heb je – met een beetje geluk – de mogelijkheid te eten in het gelegenheids(sterren)restaurant van Wout Bru of een heerlijke cocktail te proeven van de beste cocktailmixer, namelijk Manuel ‘Sips’ Wouters.

Maar ook voor de mensen die minder geïnteresseerd zijn in gastronomie is er genoeg te vinden op Tomorrowland. Barbecuen op de camping? 9 van de 10 keer verboden, op Tomorrowland niet! Sterker nog, de organisatie heeft drie verschillende barbecue area’s ingericht en 21 juli (een feestdag bij onze zuiderburen) krijg je de kolen zelfs gratis.