De timetable van X-Qlusive Frequencerz is bekend! Deze zaterdag gaan we volledig uit onze plaat en daarom dagen Frequencerz je uit om je gekste partyoutfit aan te trekken. Van een wolvenpak tot een gele tutu, alles mag.

DE TIMETABLE VAN X-QLUSIVE FREQUENCERZ IS BEKEND
DE TIMETABLE VAN X-QLUSIVE FREQUENCERZ IS BEKEND

PRAKTISCHE INFO

Adres
AFAS Livevoorheen Heineken Music Hall
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam

Plattegrond


Bekijk de plattegrond van AFAS Live.

Openingstijden


Om 22:00 uur openen de deuren van AFAS Live en we gaan door tot 07:00 uur in de ochtend. De deuren sluiten om 04:00 uur, dus zorg dat je voor die tijd binnen bent.

Ticketverkoop


X-Qlusive Frequencerz is volledig uitverkocht.

Inflatables
Wil jij je eigen inflatable meenemen naar X-Qlusive Frequencerz? Check dan onderstaande informatie om teleurstellingen aan de deur te voorkomen.

1. Alleen nieuwe, niet opgeblazen inflatables die nog in de originele verpakking zitten zijn toegestaan. Laat dus je gebruikte inflatables thuis, want deze mogen helaas niet mee naar binnen.

2. Als brenger der inflatables ben jij voor ons extra speciaal. Daarom zijn er voor jou en de andere inflatablehelden exclusieve toegangspoortjes gereserveerd. Het is niet mogelijk om de reguliere toegangspoorten te gaan als je een inflatable bij je hebt. Door een extra controle van de inflatable, is het mogelijk dat er een langere wachttijd ontstaat.

3. Wij waarderen een grote verscheidenheid aan inflatables, maar helaas kunnen we niet alle soorten en maten i.v.m. de veiligheid toestaan. Grote zwembaden en twee-persoons ligbedden zijn niet toegestaan. Daarnaast mag de inflatable een maximale afmeting hebben van 1m bij 1,5m.

Get wack
Deze zaterdag gaan we volledig uit onze plaat en daarom dagen Frequencerz je uit om je gekste partyoutfit aan te trekken. Van een wolvenpak tot een gele tutu, alles mag.

REISINFORMATIE

Openbaar vervoerWil je met het openbaar vervoer naar X-Qlusive Frequencerz komen? Er rijden treinen en metro’s naar Station Bijlmer ArenA. Metro nummers 50 & 54 rijden om de tien minuten en er rijdt ook een Sprinter. Ga goed voorbereid op reis en check 9292.nl voor een compleet reisadvies. AFAS Live ligt naast Station Bijlmer ArenA.

Let op!
Mocht je eerder dan de sluitingstijd naar huis gaan, rijdt er een nachtbus van de GVB. Dit zijn buslijnen 755 en 757. Deze vertrekt vanaf 01:36 elke 30 minuten vanaf Station Bijlmer Arena via Station Amstel naar Station Amsterdam CS in ongeveer 40 minuten.

Je kan met je OV-chipkaart op saldo reizen. Zet hiervoor eerst het product “Nachtbus saldo” op je kaart én voldoende saldo. Dat kan bij GVB wagen die bij de bussen staat, of bij de gele(mobiele)oplaadpaal bij de bussen. Bij het inchecken wordt dan het vaste nachttarief van € 4,50 van je kaart afgeschreven. Vergeet niet uit te checken!

Auto en parkeren
Bezoek de website van AFAS Live voor alle info over hoe je er met de auto kunt komen.

Touringcars
Bussen en touringcars kunnen terecht op P-Plus. Deze parkeerplaats ligt aan De Media Arena, 1099 CZ  Amsterdam. Parkeren kost €35,- per bus, brengen en halen kost €10,- per bus. (Betaling alleen mogelijk met betaalkaarten)

Het is niet toegestaan om ergens anders in het gebied passagiers af te zetten of te parkeren!