Komend weekend staat de 12editie van WiSH Outdoor op de planning. Door de jaren heen is WiSH Outdoor uitgegroeid tot een volwaardig festival. Dit komt mede door de entourage die sinds enkele jaren heerst tijdens en rondom het festival. Dit is de timetable van WiSH Outdoor 2018!

TIMETABLE VAN WISH OUTDOOR 2018

WiSH Outdoor behoort inmiddels tot een van de grotere allround festivals van Nederland. En dan te denken dat WiSH Outdoor, net als enkele andere grote festivals, ooit – in 2007 – is begonnen is als een klein festival, georganiseerd door een groep vrienden. Gelet op de huidige grootte waarin het festival bestaat rest de vraag of er sprake is van een uit de hand gelopen hobby(?) óf is er eerder sprake van goed ondernemerschap? Wellicht een combinatie van beiden. WiSH Outdoor is heden ten dage een festival om zeker te noteren in de agenda. Een om naar uit te kijken! Om in de stemming te komen kun je alvast de aftermovie van 2017 bekijken.

P.s. check hier ons report van 2017.

Verschillende stages

Sinds enkele jaren is WiSH Outdoor een drie dagen durend festival waarbij de zondag als familie evenement wordt gezien. Jong en oud is dan van harte welkom. Dit in tegenstelling tot vrijdag en zaterdag waarbij de minimale leeftijd 18 jaar en ouder is.

Tijdens editie 2018 stapt de organisatie na enkele jaren af van de twee ‘mainstages’ die doorgaans naast elkaar waren gepositioneerd. Waar voorheen WiSH Outdoor bekend stond om zijn Devoted stage (house) en Dedicated stage (hardstyle), kiest de organisatie er dit jaar voor om uitsluitend de Dedicated stage te realiseren. Ondanks het uitblijven van een zogenaamde tweede mainstage, is er geen gebrek aan diversiteit qua muziek. In totaal zorgen maar liefst 13 stages ervoor dat iedere festival liefhebber zich uitermate kan vermaken. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt de eindshow uitsluitend op de Dedicated stage gepresenteerd. Gelet op de voorgaande jaren beloofd deze eindshow weer een spektakel te worden. Een mooie afsluiting van een mooi en veelzijdig evenement.

De line-up kent ook dit jaar weer grote artiesten waaronder dj’s en verschillende pop en rock bands. Dit geldt voor alle podia en voor alle dagen. Dj’s waaronder Headhunterz, Gunz For Hire, B-Freqz, Wildstylez, Lucas & Steve, Yellow Claw en velen anderen, en overige artiesten & bands waaronder Kensington, Chef Special, Lil’ Kleine en Ronnie Flex, zullen verdeeld over de drie dagen hun kunsten aan het grote publiek vertonen. Klik hier de volledige line-up en timetable. Alles bij elkaar zijn het teveel artiesten om op te noemen.

Timetable

TIMETABLE WISH OUTDOOR 2018

TIMETABLE WISH OUTDOOR 2018

TIMETABLE WISH OUTDOOR 2018

WiSH Outdoor 2018 is nog niet volledig uitverkocht. Voor tickets klik hier.