Ga nog snel even onder de zonnebank, want de heetste poolparty van het jaar komt er weer aan. De komende editie van Pussy lounge at the Park wordt namelijk omgetoverd tot een tropisch zwemparadijs. Geniet op zaterdag 9 juni van de lekkerste bikini babes, de heetste Freestyle beats en de grootste super soakers. We kunnen garanderen dat jij sowieso verkoeling nodig hebt. 1, 2, 3… bommetje!

TIJD VOOR EEN NIEUWE EDITIE VAN PUSSY LOUNGE AT THE PARK!

Het Breepark zal overspoeld worden met inflatables, fluorescerende zwembroekjes en genoeg cocktails om heel de Costa Brava te laten kruipen. Leg bij binnenkomst je handdoekje vast klaar en geniet van de nodige zonneschijn. Even bijbruinen in het reuzenrad, genieten van een lekkere tropische dorstlesser of deelnemen aan een andere zomerse activiteit kan natuurlijk ook. Start de zomer zoals het bedoeld is, tijdens de meest sexy poolparty ooit. Ga helemaal los totdat de zon ondergaat en sluit de dag spectaculair af met een kletsnatte, knaller van een show. Let’s get wet and wild!

Line-up

Er knalt misschien al iets uit je zwembroek, maar er knalt ook wat door de speakers. De badmeesters van de Freestyle dompelen je onder in de lekkerste tracks. Laat je redden uit de kolkende branding door deze muzikale lifeguards:

Paul Elstak
Korsakoff
Darkraver
Luna
The Viper
Dr Phunk
Genius
Tha Playah
Crude Intentions
Ruthless
Panic
Hosted by Ruffian

Natuurlijk wordt er ook flink aan het wiel gedraaid en staat een nieuwe act klaar voor de Pussy lounge Roulette! Kan jij al raden wie het is? Welke act deze keer de sprong in het diepe waagt, verklappen we nog niet, maar het wordt een heus waterballet.

De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 12.00 uur via pussylounge.tickets.b2s.nl. Meld je alvast aan voor het evenement of zwem naar onze Facebook pagina.

See you at the poolside!