In maart berichtte wij er al over, Tiësto zou de overstap naar Denon Prime hebben gemaakt. Na de vele foto’s en filmpjes waarin de zwart- groene units is het nu officieel beklonken.
Tiësto is nu ook Denon Prime Ambassadeur!

Creativiteit

Door het gebruik van de Denon SC5000 in combinatie met de X1800, meent Tiësto dat hij creatiever aan de slag kan tijdens DJsets. Hierdoor kan hij met meer energie, passie aan de slag!
De setup en de intuïtieve bediening van de Denon apparatuur maakt heel veel mogelijk voor de Nederlander. Iets waarmee hij graag zijn persoonlijk stempel aan mee kan geven.

Tiësto officieel Denon Prime Ambassadeur

Paul Dakeyne, Denon DJ Brand Manager meldde het volgende over Tiësto;

“Globally acknowledged as the most influential DJ of the past 20 years, Tiësto’s imagination and performance horizons are always expanding. After four years of intensive hardware and software development, we are proud that Tiësto instantly recognized what the Prime Series will do for him: it will enable him to perform even more creative and exciting shows for his audiences, worldwide.”

Tot slot

Everybeat is erg benieuwd naar de ontwikkeling van deze ambassadeurs.
Zullen zij over de wereld spelen, alleen gebruik makend van Denon- gear? Zullen zij nu tijdens interviews ook bijna alleen maar de naam Denon noemen? Of krijgen zij na verloop van tijd een eigen signature model, waarbij persoonlijke settings meegeven worden aan de spelers?

Ook zijn wij erg benieuwd naar de rol van Oliver Heldens. Deze man speelt ook al een tijd actief DJsets op Denons, zal ook hij ambassadeur worden? Ook hij staat heerlijk het publiek te vermaken met zijn energieke sets. Ik kan mij voorstellen dat hij het goed zal doen als posterboy voor het merk en hierdoor een welkome toevoeging zal zijn aan de superstar DJ lineup van Denon Prime.

Houd EVERYBEAT in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!