Bij Theracords hebben ze de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten, want vandaag zijn zij naar buiten getreden met een gloednieuwe en vooral merkwaardige website. Deze website is gebouwd in samenwerking met Fangage – een relatief nieuw bedrijf die haar klant met haar fans/liefhebbers verbindt door middel van een website gebaseerd op ‘fan engagement’.  In de Hardstyle wereld zijn tot op heden alleen Headhunterz, Frequencerz & Audiotricz bekend met een Fangage website, wat Theracords het eerste Hardstyle label maakt met de website van de toekomst.

P.s. heb jij ons interview met The Opposition al gelezen?

Theracords lanceert nieuwe website!

Het is altijd al belangrijk geweest als label en artiest zijnde om te connecten met de fans. Grotendeels wordt dit met behulp van social media gedaan. Echter, zitten de algoritmes van de verschillende social media niet altijd mee. Deze worden continu aangepast en maken het bedrijven steeds lastiger om te connecten met hun doelgroep. Fangage steekt hier een stokje voor door een eigen community te creëren zonder hulp van social media. Hiermee kijken Theracords en Fangage met de neus dezelfde kant op wat betreft innovatie en verbinding.

De nieuwe Theracords website onderscheidt zich van een reguliere website door het aanbieden van (exclusieve) content. Maar, hoe werkt dit dan? De fans kunnen content ontgrendelen door simpelweg een account aan te maken. Hoe meer info er ingevuld wordt, hoe hoger het percentage en er dus meer (exclusieve) content ontgrendeld kan worden. Zo simpel is het! Onder de items kan men vooral (free) releases in de vorm van een radio edit verstaan, echter zijn er verschillende speciale items te vinden die menig fan wel zou willen ontgrendelen. Denk bijvoorbeeld aan unieke livesets, een chatgroep met artiesten en de ‘drop your demo’ platform – waar het droppen van een demo nog nooit zo makkelijk is geweest. Daarnaast zit Theracords niet stil en wordt en continu nagedacht over speciale acties die zij de fans kunnen bieden. Backstage meet & greets staan in ieder geval op de planning 😉.

Kortom, het hartje van menig Theracords fan zal met de launch van de website sneller gaan kloppen. Onder de noemer ‘Theracords Familia’ zal het ware familiegevoel versterkt gaan worden aangezien de directe verbinding tussen fan en label/artiest nog nooit zo sterk is geweest via een website als Fangage. Check it out!