The Prophet, the Godfather of Hardstyle viert zijn 30 jarig jubileum met iedereen!

Dov Elkabas alias The Prophet, The Masochist, Proppy, Avantguarde, Cookiemunsta, Collage, The Rose of Pineapple Jack. Onder welke naam je deze man ook kent, de kans is groot dat jij hem de afgelopen 30 jaar wel eens hebt zien draaien. Mocht dat niet zo zijn dan heb je wel van zijn hardstyle label gehoord, Scantraxx, waar artiesten als Headhunterz, Brennen Heart en D-Block & S-Te-Fan groot zijn geworden.

The Prophet is van alle markten thuis, hij begon in de Hardcore en maakte onderdeel uit van The Dreamteam. Vervolgens richtte hij zich op Hardstyle waar hij meerdere malen samenwerkte met andere grootheden als Technoboy en zich opwierp als mentor van een jonge Headhunterz. Tegenwoordig neigt zijn stijl meer naar Freestyle met tracks als Caramba en Jumpp Upp welke hij samen met Darkraver produceerde.

Noisebox: 30 Years The Prophet

Inmiddels staat hij alweer 30 jaar achter de draaitafels en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom nodigt The Prophet ‘iedereen’ uit om hierbij aanwezig te zijn! Samen met Beat Nation organiseert hij een avond die geheel geweid is aan zijn dertig jarige carrière. Zaterdag 12 november is het dus tijd voor Noisebox. Hier zal de gehele Hard Dance geschiedenis van de afgelopen 30 jaar voorbij komen. Natuurlijk zal Dov er niet alleen voor staan en wordt hij ondersteunt door een legio A-artiesten waar hij al die jaren mee heeft gewerkt.

Op dit moment gaan de beperkt beschikbare early birds in de verkoop, waarmee je ook nog eens toegang krijgt tot het VIP-deck op het feest. Wil jij dus zeker zijn van zo’n ticket, ga dan snel naar www.beatnation.nl. Dinsdag 26 juli zullen de reguliere tickets in de verkoop gaan. Ben je nog op zoek naar meer informatie. Check dan de Facebookevent pagina. Dit moet gegarandeerd een super feest worden!

Stemming

Luister naar Dov’s laatste podcast om alvast een klein beetje in de stemming te komen 😉