Vorig weekend vond het The opposition Album Release Party plaats! Theracords presenteerde in Epic te Tilburg het nieuwe album en hiervoor was de hele artiestenstal aanwezig!

YES! Watch the crowd go INSANE and relive The Opposition madness with the Official Aftermovie! Next up: The Opposition@Dreamfields festival | 08/07/2017 | Rhederlaag, Lathum Zevenaar

THE OPPOSITION ALBUM RELEASE PARTY

Wat een avond! Gevuld door de DJs achter het label welke de zaal volledig op zijn kop zette. De een nog harder dan de ander, wat zat de sfeer er goed in. De avond gaf niet alleen een goed beeld van het album maar ook van alle vertegenwoordigde DJs. DJ Thera kennen we natuurlijk allemaal. Naast dat hij The Opposition in elkaar heeft gemixt is hij met 4 tracks sterk vertegenwoordigd op het album. Maar natuurlijk was er ook plek voor de vele talenten uit de Theracords stal. Wat denk je bijvoorbeeld van het Schotse beest Caine, rauwer dan zijn tracks wordt het niet snel. Tof was natuurlijk ook Theracords Classics, een samenwerking van DJ Thera en Catatonic Overload a.k.a. Project Exile. De heren namen je mee naar vroegere tijden in het Theracords tijdperk en braken de tent volledig af.

Trailer

Genoeg gepraat nu. Was jij erbij of kon je helaas niet, beleef hier dan de avond (opnieuw).

YES! Watch the crowd go INSANE and relive #TheOpposition madness with the Official Aftermovie!