Dat is niet zo mooi! The Flying Dutch Swedish Edition is geannuleerd… 

Lees hieronder het persbericht dat Alda-events vandaag naar buiten bracht.

TFD Swedish Edition geannuleerd

Na de zeer succesvolle editie van The Flying Dutch dat afgelopen weekend in verschillende Nederlandse steden plaatsvond, moet de organisatie nu tot haar spijt bekendmaken dat de Swedish Edition niet doorgaat. Deze Zweedse variant van The Flying Dutch zou op zaterdag 30 juli plaatsvinden in Den Haag, Nijmegen en Den Bosch. Verschillende Zweedse top DJs en producers, waaronder de wereldwijd bekende Avicii zouden hier optreden.

Het dance-event is geannuleerd omdat het management van Avicii geen zekerheid wil geven over de aanwezigheid van de superster. Het publiek, dat al kaarten heeft gekocht voor de shows, krijgt uiteraard hun geld terug.

‘De afgelopen weken verkeerden we al in onzekerheid omdat Avicii wereldwijd veel optredens annuleerde,’ zegt organisator John Ewbank. ‘Ons verzoek aan Avicii en zijn management om garanties dat hij wel naar ons event zou komen liep op niets uit. Ze willen het niet garanderen. Die onzekerheid is niet acceptabel. Dat kunnen we ons publiek niet aandoen.’ Allan Hardenberg van Alda voegt toe ‘Het is heel spijtig, temeer omdat dit zijn laatste shows in ons land zouden zijn. We begrijpen dat de fans teleurgesteld zijn, vooral omdat iedereen zich realiseert hoe uniek het evenement had kunnen worden. Iedereen die al een kaartje heeft, krijgt natuurlijk het geld terug. Zij worden hier persoonlijk over bericht en ook op de website zal staan hoe je je geld kan terugkrijgen.’

Voor meer informatie: www.theflyingdutch.com

Zal dit nu puur aan Avicii hebben gelegen of zal misschien ook de kaartverkoop hebben tegengevallen?
Wat denk jij? Laat je reactie hieronder achter.