Zaterdagmiddag 24 juni, wij maken ons klaar om naar de IJzeren Man te Eindhoven te gaan. Wij gaan namelijk een dagje terug naar de oude sounds met Atmoz Outdoor 2017!

TERUG NAAR DE OUDE SOUNDS MET ATMOZ OUTDOOR 2017

Bij aankomst staat er een lange rij, toch loop het redelijk vlot door en kunnen we snel naar binnen. Nog even een kluisje huren en gaan!

We lopen eerst langs de ruime rust area met uitkijk op het water waar de ticketverkoop corner een mooie afscheiding maakt met de dans arena. Snel maar even een kijkje gaan nemen. Zo, hier is het al goed druk! De vloer staat aardig vol en ook buiten de tent staan mensen vrolijk te dansen. De DJ gooit er wat bekende tracks in en dat komt de sfeer alleen maar ten goede.
De keuze om alleen een dak te maken boven het publiek is met het weer van afgelopen dagen een slimme keus, zo krijgt het publiek toch de nodige verkoeling. Want ondanks dat het vandaag wat frisser is, is het onder een dergelijk zeil, toch snel warm, zeker tussen zoveel mensen.

Atmoz Outdoor bestaat uit één podium, welke lekker breed is opgezet met in het midden de DJ booth. Waarnaast er ruimte is voor speakers, licht en de danseressen. Te midden van het publiek loopt af en toe een verkleedde man op stelten rond en in het midden van de tent hangen nog diverse lampen. Er is goed nagedacht over de aankleding van het festival.

TERUG NAAR DE OUDE SOUNDS MET ATMOZ OUTDOOR

Publiek

Het leuke aan een festival als deze is dat het een gevarieerd publiek trekt. Niet alleen jonge bezoekers maar vooral ook de oude bezoekers van de discotheek zijn aanwezig. Iedereen is even aardig en heeft zijn best gedaan om er voor deze ‘reünie’ extra goed uit te zien.
Het aanwezige publiek komt zowel uit Nederland als Vlaanderen, het is eigenlijk ook maar een klein stukje naar Eindhoven voor een tof feest natuurlijk.

Eten, Drinken & Sanitair

Dan is het tijd voor de innerlijke verzorging. Uit de ruime keuze aan eten en drinken, kiezen wij voor een tosti. Netjes geprijsd en ter plekke bereid. Ook de prijzen voor drank zijn goed te doen. En een groot voordeel is dat je nergens lang hoeft wachten!

De wc’s zijn schoon en makkelijk toegankelijk en ook hier hoeft je niet in de rij te staan.

TERUG NAAR DE OUDE SOUNDS MET ATMOZ OUTDOOR

Weer

Dan begint de miezer. Iedereen vlucht snel onder de tent, welke net niet genoeg toereikend is om iedereen te beschutten. Iedereen staat dicht op elkaar om droog te blijven, dit beïnvloed de sfeer een klein beetje. Maar iedereen lijkt er snel overheen te zijn wanneer de DJ hier goed op in speelt door wat lekkere tracks draaien, met als gevolg dat iedereen met een glimlach op zijn gezicht en de handen in de lucht weer vrolijk doorgaat!

TERUG NAAR DE OUDE SOUNDS MET ATMOZ OUTDOOR

Avond

De avond bestaat vooral uit goede muziek, dansende mensen confetti kanonnen en veel meer. Ondanks het frissere weer, houdt het feest goed stand en dat komt zowel door de DJ’s als het publiek!

Als hoogtepunt van de avond sloot DJ Francois af. Geen woorden voor deze held, waar hij ook komt, hij weet er altijd een feest van te maken!

Verdict

De IJzeren Man te Eindhoven is een geschikte locatie voor een kleinschalig festival. Gelegen aan het water, voel je jezelf aan het strand terwijl je en hartje Eindhoven bent. Atmoz Outdoor 2017 weet goed de sfeer van de tijden in de discotheek over te brengen. Het aanwezige publiek genoot (ondanks de miezer) van de oude bekende tracks, gedraaid door de helden van vroeger!