Holy cow! We zijn nog steeds ondersteboven van seizoen 1, maar Netflix dropt alweer een bommetje door Stranger Things 2 aan te kondigen.

Stranger Things

Stranger Things was 1 van die enorme Netflix hits van vorig jaar. Het spannende sci-fi verhaal dat draait om de verdwijning van een jong mannetje en het verschijnen van een vreemd meisje werd tevens bijgestaan door een jaren 80 ademend thema. De serie zit vol met verwijzingen naar deze periode zonder mobieltjes, nostalgische spelletjes en geweldige synthesizer muziek. Vele mensen hebben nog doorzit plekken in de bank. Als je een sci-fi liefhebber bent, is dit een must watch. Daar komen we zeker nog in een later artikel op terug. Dus heb je hem nog niet gezien, maar staat hij wel op de planning: stop met lezen, it spoils the fun.

Voor degene die het wel hebben gezien, dan kun je je vast de slotscene nog wel herinneren met een wafel voor Eleven en een hoestende Will Byers. Seizoen 2, kom er maar in!

Aankondiging Stranger Things 2 tijdens Super Bowl

Een seizoen 2 was al zeer aannemelijk gezien het succes en het einde. Maar het was tijdens een commercial break van de Super Bowl dat de volgende reclame werd getoond:

Sindsdien staat menig liefhebber weer op scherp! Al is het maar 36 seconden, de aannames en verwachtingen worden weer voluit gedeeld op social media. Zelf wachten we liever tot Halloween 2017 om ons weer ondersteboven achter te laten na uren kijkplezier. Bring … it … on!