Altijd al DJ & producer willen worden maar geen idee waar je moet beginnen? Check dan onze winactie voor het DJ handboek van Raymond van Vliet: Start From Scratch.

Start From Scratch

De bekendste exportproducten van Nederland bevinden zich toch wel in het DJ & producer circuit. Namen als Hardwell, Armin van Buuren en Martin Garrix zetten ons als klein kikkerlandje op de kaart. Niet alleen muzikaal gezien, maar ook zakelijk. En net zoals dat in de voetbal gaat, waar grote namen voorbeelden zijn voor de nieuwe generatie, is dat met DJ’s ook zo. Maar waar moet je nu beginnen als DJ/producer? Het veelal technische beroep kent vele aspecten. Van het draaien van een dj set tot aan de papieren tijgers rondom het releasen van muziek. Start from Scratch geeft je tal van tips en trucs om een goede start te maken met je DJ & producer carriere.

Schrijvers

Het boek is geschreven door Raymond van Vliet en Victor Mastboom. Met Raymond hadden we eerder al een interview. Raymond is de topman van Cloud 9 Music, één van de grootste muziekuitgeverijen in de Benelux. Als er iemand is die weet hoe het balletje moet rollen, dan is hij het wel. Je kunt je dus voorstellen dat een boek uit zijn koker je dus echt waardevolle tips geeft.

Winnen!

In samenwerking met de uitgeverij mogen wij een exemplaar van dit boek weggeven! Dus ben jij een aanstormend talent? Of ken je iemand die het graag ver wil schoppen in de muziekindustrie? Neem dan deel aan onze winactie. Meedoen is kinderlijk eenvoudig!

  1. Like EVERYBEAT.nl op Facebook
  2. Plaats een comment op onze post waarom jij de nieuwe Nr 1 DJ van de wereld wilt worden (of het iemand gunt, zoals je broertje, moeder, tandartsassistente, etc).

Wij zullen op 20 December de winnaar/winnares bekend maken.

Prijs en beschikbaarheid

Mocht je misgrijpen of het boek alvast in huis halen? Surf dan nu naar Bol.com. Daar scoor je hem al voor 17,50.