In de afgelopen jaren is wel gebleken dat muziek en games uitstekend samen gaan. Een lekker plaatje luisteren tijdens het afschieten van tegenstanders, of terwijl je aan het wachten tot je wedstrijd begint. Niet gek dus dat Spotify hierop anticipeert met Spotify Gamers. Vanaf bieden zij een complete sectie met gamemuziek!

Spotify Gamers

Naast de bekende playlist zoals “Heavy Gamer”, “Electronic Gaming” en “Retro Wave” is er ook een nieuw groot aanbod aan bekende muziek van games. Van Need For Speed tot Sim City en van Call of Duty tot Pokemon. Bijna alle bekende nummers zullen voorbij komen in deze playlists!

Spotify Gamers

Voor een snelle indruk van de nieuwe playlists heeft Spotify alvast een voorproefje voor je gemaakt. De nieuwe gaming categorie is te vinden onder Genres en Stemmingen. Spotify biedt dit voor alle platforms aan. Dus ook op je Playstation 😉

Uiteraard worden de site en de afspeellijsten voortdurend bijgewerkt en geupdated met nieuwe songs die worden gekozen door gamejournalisten, bekende gamers, en picks van de gaming community!

Via deze link kun je meer lezen over de nieuwe categorie.