Ongeveer een maand geleden werd het nieuwe Hardstyle label Spirit of Hardstyle gelanceerd. Na een countdown van 15 minuten werd deze nieuwe speler in een Facebook livestream gelanceerd. De vaandeldragers van dit label zijn echter niet nieuw in de scene. Niemand minder dan Noisecontrollers, Bass Modulators, Atmozfears en Audiotricz hebben de sprong in het diepen gewaagd en zijn met dit project aan de slag gegaan.

Spirit of Hardstyle

Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder en de afgelopen tijd heet Spirit of Hardstyle al enkele volledige previews van enkele nieuwe tracks vrijgegeven. Check ze hieronder dus snel, want zoals je kunt verwachten van deze heren is het een setje echt sterke tracks geworden!

Audiotricz & Villain – World Is Mine

World Is Mine is een lekkere spacy collab tussen Audiotricz en Villain. Als dit de stijl is die Spirit of Hardstyle uit wil dragen dan beloofd dat heel wat goeds!

Atmozfears – Leave It All Behind

Een echter Atmozfears track als je het ons vraagt. Een mooie combinatie van sfeervolle melodieën en vocals met een toch wel harde kick die we kennen uit zijn wat meer Raw Hardstyle tracks.

Bass Modulators – Sun Goes Down

Heerlijke, zomerse track met reverse bass in de mid-intro! Denk aan een festival als Defqon.1 of Decibel rond 20.00 ’s avonds, perfect!

Noisecontrollers – Spirit of Hardstyle

En ja hoor, Bas doet het nog een keer! Deze man heeft een ongekende inspiratie en originaliteit die in deze track weer helemaal naar voren komt. Wat hij met de opgeknipte vocals doet is zowel simpel als geniaal en zorgt voor een unieke sfeer in de track.