Zaterdag 27 augustus, van 15:00 tot 01:00 uur, strijkt Sneakerz in de Stad weer neer op het Stadhuisplein in Eindhoven! Na een meesterlijke editie in 2015, is het eind augustus de hoogste tijd om een gezonde hoeveelheid energie naar hartje Eindhoven te halen om de stad compleet op zijn kop te zetten. Jay Hardway, Paul Elstak en Moksi zijn slechts een kleine greep uit het volledige programma en zorgen samen met 7 andere DJ’s en acts voor een vette 2016 editie. De line up is bekend, het zonnetje is gereserveerd… Sneakerz in de Stad is aan!

Sneakers in de stad

Sneakerz in de Stad heeft ook dit jaar mooie namen weten te strikken voor op de line up. Jay Hardway, bekend van zijn wereldwijde hit ‘Electric Elephants’, brengt tussen zijn sets in Griekenland en Spanje door een bezoekje aan Eindhoven. Ook ‘The Godfather of Hardcore’ Paul Elstak weet de weg naar S.I.D.S. te vinden en knalt zijn welbekende old-school sound het Stadhuisplein op. Het DJ duo MOKSI, lid van de Barong Family, gaat momenteel erg lekker en staan net als Puinhoop Kollektiv zaterdag 27 augustus op aanwezig. Puinhoop Kollektiv heeft er vorig jaar een flinke muzikale bende van gemaakt, en deze wirwar aan verschillende heerlijke muziekstijlen mag dan ook in 2016 niet ontbreken. Jordy Dazz, The Boy Next Door, Lampegastuh en PLN-B nemen als laatst plaats achter de decks, en zorgen met hun harde beats ervoor dat stilstaan niet op het programma staat en de sneakers van iedereen flink te lijden hebben. De winnaar van de officiële Sneakerz in de Stad DJ Contest, DJ All-In, trapt de 2016 editie in Eindhoven af. Host van Sneakerz: MC Boogshe!

Gratis toegang en guarantee tickets

Sneakerz in de Stad is GRATIS toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar! Om als bezoeker zeker te zijn van een plekje op het plein, zijn er ook dit jaar weer guarantee tickets beschikbaar. Een guarantee ticket brengt vele voordelen met zich mee; gegarandeerd en snel toegang tot het evenement én 5 drankmunten. Guarantee tickets kosten € 10,00 (ex fee) en zijn verkrijgbaar via www.firstvision.nl/tickets.

Volg Sneakerz

Volg Sneakerz in de Stad via Facebook en het Facebook event blijf zo up-to-date over speciale acties en nieuws rondom Sneakerz in de Stad.

Sneakerz online
http://www.firstvision.nl
http://www.facebook.com/sneakerzindestad
https://www.mixcloud.com/SneakerzInDeStad2016/