Afgelopen weekend ging de nieuwe film SNATCHED in premiere. Een komedie waar veel slapstick humor in voor komt, maar ook veel onverwachte grappen.

SNATCHED SYNOPSIS

Het verhaal gaat over Emily Middleton, gespeeld door Amy Shumer, een comédienne uit Amerika. Haar mede-hoofdrolspeelster is niemand minder dan Goldie Hawn. Zij speelt de moeder van Emily, Linda Middleton.
Man wat was het lang geleden dat we haar in actie hebben gezien. Maar liefst vijftien jaar geleden was zij voor het laatst te zien op het grote doek. Verder zijn er nog een aantal bekendere acteurs in te zien zoals Christopher Meloni die je ongetwijfeld van tv kent door zijn rol als hoofdinspecteur in de serie Law & Order Special Victims Unit.

Het verhaal gaat over Emily die samen met haar rockervriendje een reis zou gaan maken naar een exotisch paradijs. Alleen wordt zij kort voor de reis gedumpt. De reis is non-refundable en aangezien Emily zóveel vrienden heeft, zit er niks anders op dan haar moeder overhalen om de reis met haar te maken. Linda Middleton heeft het hier totaal niet op en is mega paranoïde over het verlaten van haar oude vertrouwde huisje. Wat weer zorgt voor hilarische scenes in het buitenland.

Trailer

Ben jij benieuwd geworden naar de film, check dan nog even de trailer:

VERDICT

Snatched is een grappige film waar je met 0 verwachtingen naar toe moet gaan. Gewoon gaan zitten en 90 minuten lang genieten van de onnozele situaties en de humor die er in voor komt. Een komedie met ook de nodige actie scenes.

Snatched krijgt van mij 4 van de 5 sterren.