Sexy By Nature komt naar Bloomingdale Beach deze zomer met natuurlijk niemand minder dan Sunnery James & Ryan Marciano!

Sexy By Nature

Bloomingdale Beach bestaat 15 jaar en dat wordt groots gevierd op zondag 17 juli en daar hoort natuurlijk een line up bij met speciale gasten:
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
MARK KNIGHT
BENNY RODRIGUES
AARON GILL
QUENTIN VAN HONK

Mark Knight heeft zich internationaal bewezen door zijn succesvolle optredens bij Sensation, optredens in Canada, Amerika en op Ibiza. Hij staat veelal bekend om zijn populaire tracks: ”Man with the red face” en ”Your love”.

Dan is er Benny Rodrigues, het ultieme voorbeeld van de veelzijdige dj en draait vooral techno, tech-house, house en electro. Inmiddels heeft hij op veel feesten in Nederland gedraaid: Sensation Black én White, Mysteryland en ook op het zonovergoten Ibiza is Benny regelmatig te vinden. Ook Aaron Gill vindt je terug op Ibiza met zijn sounds van House. Niet  alleen in Ibiza trekt Gill volle zalen ook in Miami, London en Brazillïe!

Om de avond af te maken komt Quentin van Honk naar Sexy By Nature. De Amsterdamse Quentin van Honk is Dj/producer en staat bekend om zijn kenmerkende beats van deephouse, house en tech-house. Hij is regelmatig te vinden in de hotste clubs van Amsterdam en is uiteraard niet te missen bij Sexy By Nature.

Tickets

De early bird tickets zijn volledig uitverkocht. De tickets van ROUND 1 zijn ook bijna uitverkocht dus wees er snel bij!

ROUND 1 TICKETS – SOLD OUT!
ROUND 2 TICKETS €30,- (EX FEE)
ROUND 3 TICKETS €35,- (EX FEE)