Vandaag lanceert Sensation het officiële anthem voor de nieuwe show ‘Angels and Demons’. De track is dit jaar gemaakt door upcoming talent YAX.X, die afgelopen november op Sensation Mexico stond. Op 2 juli staat de Amsterdamse dj naast Mr. White in de Amsterdam ArenA tijdens de wereldpremière van ‘Angels and Demons’. Andere top dj’s die op de line up staan zijn David Guetta, Nicky Romero, Yellow Claw, Don Diablo, Robin Schulz en Sam Feldt. Tickets voor Sensation ‘Angels and Demons’, met dit jaar een witte en zwarte dresscode, zijn verkrijgbaar via de website. 

De Londense songwriter Brad Mair is verantwoordelijk voor de vocalen en de tekst op de track. De vocalen in combinatie met de beats staan volledig in het teken van ‘Angels and Demons’. Artiesten die eerder een anthem maakten voor het dance event zijn Armin van Buuren, Martin Garrix, Sander Kleinenberg en Rank 1. Maar liefst zeven keer bereikte een Sensation anthem de hitlijsten. De bekendste daarvan is Superstring van Cygnus X.

‘YAX.X ft. Brad Mair – Angels & Demons – Sensation Anthem 2016’

Sensation travel       
Naast losse Sensation tickets zijn er travelpakketten beschikbaar. Een travel pakket is een op maat gemaakt pakket dat bestaat uit één of meerdere nachten in een hotel, een Sensation ticket en transfers van en naar de Amsterdam ArenA. Bezoek voor meer informatie sensation.com/travel.

Over Sensation
Wat in 2000 begon als een eenmalig evenement in de Amsterdam ArenA, groeide uit tot een internationaal fenomeen. Wereldwijd heetten 34 landen Sensation welkom en liet het spektakel meer dan 2 miljoen mensen in het wit dansen. Sensation won eerder prijzen voor ‘Best Event of the Year’ in landen als Nederland, Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken. Met de positieve kracht van dancemuziek als universele taal, en de iconische witte dresscode weet Sensation wereldwijd miljoenen mensen te verbinden. Dit jaar stapt Sensation Amsterdam voor het eerst in geschiedenis af van een enkel witte dresscode en bepaalt het ticket of de bezoeker is zwart of wit gekleed naar het evenement komt. Zodra de tickets besteld zijn, bepaalt het lot welke kleur dresscode er op het ticket staat. Hiermee wordt de Sensation bezoeker meer onderdeel van de show dan ooit tevoren.

Line up Sensation ‘Angels and Demons’

22:30 – 23:30 Sam Feldt
23:30 – 00:15 Mr. White & YAX.X
00:15 – 01:15 Robin Schulz DJ set
01:15 – 03:00 David Guetta
03:00 – 04:15 Nicky Romero
04:15 – 05:15 Don Diablo
05:15 – 06:00 Yellow Claw

Wereldpremière: Sensation ‘Angels and Demons’

Datum: 2 juli 2016

Locatie: Amsterdam ArenA