Ik weet nog goed hoe ik 15 jaar terug een beetje zenuwachtig de ArenA binnenschuifelde voor Sensation Amsterdam. Niet wetend wat er op mij af zou komen, maar volledig zin hebben om los te gaan!
De Sensation line up beloofde heel veel goeds. Sven Väth, Judge Jules, Rank 1 en Carl Cox stellen immers nooit teleur!
Het genot van het vuurwerk om 6 uur in de ochtend, Carl Cox die het van het vuurwerk overneemt met het inzetten van Queen’s We Will Rock You en de fantastische after met een hele leuke dame bij de Ouderkerkse Plassen. De tijd erna wist ik het zeker; dit was niet zo maar een feestje, dit was magisch!

Sensation Amsterdam 15 jaar later

Na flink wat jaren blijkt ID&T nog steeds te weten hoe het moet. Mensen zorgen er tegenwoordig voor dat niet alleen de Arena weer eens tot de nok toe gevuld is, maar stadions over de gehele wereld ondergaan het zelfde lot.

Hoe de organisatie het editie na editie en jaar na jaar het telkens weer voor elkaar krijgt? Alleen ID&T weet dit. Het blijft magisch als je keer op keer weer een stadion vol krijgt met mensen die van feesten houden.
Geniet mee van het feest in Amsterdam, door naar onderstaand filmpje te kijken.

Official Aftermovie

Get ready for a spine tingling journey through euphoria in an evening full of contradictions in this remarkable aftermovie of Sensation ‘Angels and Demons’ 2016. Thanks to you all and to Sam Feldt, Mr. White & Yax.x, Robin Schulz (DJ-set), David Guetta, Nicky Romero, Don Diablo, Yellow Claw and Mc Gee…