Wij houden van koopjes, zeker als het gaat om top plugin’s van iZotope. Scoor nu de Neutron of Ozone voor een mooi prijsje!

Plugin-in to fall van iZotope

Je hebt aanbiedingen en aanbiedingen. Dit is er 1 in de categorie: zeker even checken! Bij iZotope hebben ze namelijk besloten om de plugins uit hun mixing & mastering bundel in de aanbieding te doen. Dat betekent dat jij nu de Ozone of de Neutron voor een mooie prijs kunt scoren.

Nu kennen beide pakketten diverse varianten. Zo heb je een instap versie in de vorm van de Elements uitvoering. Mocht je nu echte pro werkzaamheden gaan uitvoeren, dan zijn er naast de standaard versies ook Advanced versies beschikbaar.

Ozone 7 & Neutron

Eerder hadden we al de eer om Ozone 7 te mogen reviewen. Met deze plugin kun je je solide mixdown naar een hoger niveau tillen met verschillende effectprocessors. Maar ondertussen zijn we ook in de Neutron gedoken, waar we binnenkort ook een review van online zullen plaatsen. Ondanks dat de woorden nog niet op papier staan, is dit een enorm krachtige plugin die ons versteld deed staan van de mogelijkheden en eenvoud!

Prijs & beschikbaarheid

De verschillende aanbiedingen beginnen bij 29 dollar. Check de aanbiedingen op iZotope.com!