Ben jij opzoek naar een degelijke flightcase voor jouw laptop en controller? Lees dan onze review van de UDG Ultimate Flightcase.

REVIEW UDG ULTIMATE FLIGHTCASE

Buitenzijde

Van buitenaf ziet de kist er degelijk uit. Het hout lijkt een structuur te hebben als een degelijk podiumdeel (honingraad structuur), hierdoor voelt het mij als degelijk aan.
De donkere looks zien er wel tof uit in deze wereld van aluminium hoekprofielen en bolhoeken, zo onderscheid hij zich mooi en is hij voor jou ook nog eens makkelijk herkenbaar tussen de andere koffers.

De bolhoeken en het sluitwerk voelen goed aan en hebben een degelijke coating. Het sluitwerk voelt als bijvoorbeeld Penn Elcom of een ander A-merk vlindersluiting.
Voor mijn gevoel zit het handvat op zijn kop (dit komt door mijn ervaring met andere merken).

Wat overigens superhandig is, is dat de volledige kist sluit met slechts twee sluitingen.

Binnenzijde

Alles is gedekt met tapijt, zelf het deksel. Hierdoor word mogelijke schade tot een minimum beperkt, je merkt dat UDG hier goed over nagedacht heeft.
Door de vele schuimdelen is de kist bijzonder multifunctioneel en dus geschikt voor vele controllers. Dit is een groot pluspunt als je het mij vraagt.

Het uitneembare voorfront zorgt ervoor dat voor alle controllers de headphone aansluitingen en dergelijke goed toegangkelijk zijn. Enige minpunt hieraan is dat het jammer is dat het voorfront niet met een scharnier gemaakt is. Daarmee weet je namelijk zeker dat je het “kleinste” onderdeel niet kwijt zal raken.

De losse laptopstand is verschuifbaar, erg fijn. Echter is het wel jammer dat deze geen eindstop heeft, let hier dus op bij gebruik.

Onderin is er genoeg ruimte voor koeling van je controller en of laptop (Erg handig bij sommige units).

Deze diashow vereist JavaScript.

Verdict

Al met al ziet en voelt de UDG Ultimate Flightcase aan als een degelijke case waar ik met plezier mijn laptop en controller mee zou willen vervoeren!

Klik hier voor meer info over de Ultimate Flightcase of om er een te bestellen.