Als hardstyle liefhebber is er maar 1 feest waar bij moet zijn, en dat is Qlimax 2016! Zaterdag 17 september start de kaartverkoop. Ben jij er bij?

Qlimax

Qlimax is het hardstyle concept van Q-Dance. Sinds 2000 is het een jaarlijks terugkerend concept, wat in de jaren is uitgegroeid tot een heus spektakel. Wat Sensation voor ID&T is, is Qlimax voor Q-Dance. Top notch line-up met dito show en decor.

Sinds 2008 huisvest dit concept zich in het immense Gelredome. Afhankelijk van het podium, kunnen hier 30.000 tot 34.000 mensen in. Het is al jaar na jaar uitverkocht.

Anthem

Elke editie gaat gepaard met de release van een anthem, geproduceerd door een top producer uit de scene. Voor eerdere edities tekenden onder andere Brennan Heart, Zatox, Atmosfearz, Headhunterz en meer. Check hier het anthem van vorig jaar:

Ook dit jaar zal er ongetwijfeld weer een anthem komen. We zijn erg benieuwd wie nu de eer heeft gekregen.

Qlimax 2016

Inmiddels is er voor Qlimax 2016 een datum en trailer bekend. Als je zeker wilt zijn van een kaartje, dan zul je je vader, moeder, opa, oma, broertje, zusje en alle andere echte vrienden met een internetverbinding op 17 september achter een computer moeten zetten. Op die dag zullen namelijk vanaf 13:00 de kaarten via Q-Dance in de verkoop gaan.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, check dan het Facebook Event.