Terwijl velen nog amper bijgekomen zijn van de 15e en tevens laatste editie van Q-BASE, ontstond er na afloop van het festival rumoer over een nieuw Q-dance festvival. Het enige wat Q-dance bekend maakte na afloop van Q-BASE over dit concept was de onderstaande folder met daarop onder meer de tekst: Rave Research. Inhoudelijk is er nog weinig bekend, de onderstaande flyer licht echter een tip(je) van de sluier op.

Q-DANCE PRESENTS: RAVE RESEARCH(?)

Wat de liefhebbers en fans precies te wachten staat is nog onbekend. Tot op heden heeft Q-dance inhoudelijk nog geen informatie prijsgegeven over het nieuwe concept. We kunnen op dit moment slechts speculeren. Enkele feiten zijn dat het nieuwe concept in plaats komt van Q-BASE op dezelfde locatie, namelijk: Airport Weeze, en in hetzelfde weekend wordt gehouden.

an end is only a beginning in disguise‘ – Q-dance

Q-dance kennende kunnen we er vanuit gaan dat het geen flop zal worden. Onze verwachtingen zijn in elk geval wederom erg hoog! Deels komt dit voort uit het citaat zoals Q-dance het zelf zegt: ‘We’ve only just begun‘. Voor nu: afwachten tot nieuwe informatie en noteer 7 september 2019 alvast in je (festival)agenda…

(Bron: Q-Dance’s Facebook Pagina & Reddit)