Yes! De Q-Dance Hardstyle top 100 van 2016 staat weer online. Welke tracks van afgelopen vond het Hardstyle publiek nu het tofst. En zijn dat dan vooral de rauwe tracks? Of zullen er ook veel euforische platen meedingen naar de top posities?

Q-Dance Hardstyle top 100

Als we jullie vorig jaar hadden gevraagd om te voorspellen wie er nu op nummer 1 zou staan, hadden daar waarschijnlijk maar weinig goede antwoorden tussen gezeten. De nummer 1 is namelijk gemaakt door een relatief nieuwe naar in de Hardstyle wereld Andy Svge. Zijn track Gravity werd overwacht dé zomerhit van 2016.

De top 3 van de Q-Dance top 100 wordt aangevuld met maar liefst twee tracks van de Frequencerz. Op nummer twee staat namelijk het Q-Base anthem van dit jaar, Die Hards Only. Gods, de samenwerking met E-Force staat vervolgens op nummer drie. En als bonus is ook de nummer 4 deels van de hand van Frequencerz. Samen met Warface produceerde zij de plaat Menace, welke werd gemremixed door D-Sturb).

De top 100 beluisteren? Dat kan natuurlijk. Aan het einde van dit artikel vind je de volledige video waarin Q-Dance je meeneemt op een drie uur durende Hardstyle reis.

De totale van de top 10 ziet er als volgt uit:

  1. Andy Svge – Gravity
  2. Frequencerz – Die Hards Only (Q-BASE Anthem 2016)
  3. Frequencerz & E-Force – Gods
  4. Frequencerz & Warface – Menace (D-Sturb Remix)
  5. Coone – Rise Of The Celestials (Qlimax Anthem 2016)
  6. Atmosfearz & David Spekter – Keep Me Awake
  7. B-Front & Alpha Twins ft. Snowflake – Lost
  8. Audiotricz & Atmosfearz – What About Us
  9. Gunz For Hire – No Mercy
  10. Bass Modulators – Dragonblood (Defqon.1 Anthem 2016)