Na een drukke zomer gaat het Freestyle circus dit najaar volgas door, want op 8 oktober 2016 vindt traditioneel de Pussy lounge XXL editie plaats in Rotterdam Ahoy. Tijdens deze eerste editie van het indoor seizoen mag je traditioneel weer de mix verwachten van de lekkerste Freestyle beats, gezelligheid, de intieme sfeer en een portie gekkigheid. Dit jaar in het teken van een sleazy slumber-party dus dat wordt extra losgaan in je meest sexy outfit en vooral niet slapen! De Freestyle fans die de laatste edities van Pussy lounge hebben bezocht, weten wat zij van het succesvolle concept van b2s kunnen verwachten.

Trailer

Naast de vertrouwde gezichten van de residents die alles uit de kast halen om jou een onvergetelijke nacht te bezorgen, zijn er weer diverse artiesten als gast uitgenodigd. Op deze XXL editie een leuke combinatie namen die Rotterdam Ahoy volledig op zijn kop zullen zetten.

Line-up

Paul Elstak
Darkraver
Ruthless
The Viper
Lowriderz
Orphan
Rob & MC Joe
Tha Playah
Zany

Hosted by Ruffian

Pussy Lounge XXL

Voor deze Pussy lounge wordt weer alles uit de kast gehaald, want de Freestyle beats vliegen je om de oren. De artiesten weten er altijd een gekkenhuis van te maken en het wordt deze nacht dus alles behalve stilzitten. En natuurlijk hoort het sexy entertainment er bij. De danseressen geven alles op het podium om jou een onvergetelijke avond te bezorgen en maken de show compleet met hun co2-guns, confetti shooters en opblaasattributen!

Ticketverkoop start op zaterdag 2 juli om 12.00 uur

De laatste editie van Pussy lounge was binnen no-time uitverkocht.  Zorg er dus voor dat je de voorverkoop van Pussy lounge XXL op zaterdag 2 juli om 12.00 uur niet mist! Tickets koop je via ticket.b2s.nl.

Kun je geen genoeg krijgen van Pussy lounge en duurt oktober je te lang?

Deze zomer kun je het Freestyle circus nog volop bezoeken. Er staan namelijk nog een aantal toffe hostings op de agenda als Electric Love Festival in Salzburg Oostenrijk en Tomorrowland in Boom België. Traditioneel sluit Pussy lounge de zomer af op Decibel outdoor op 20 augustus 2016. Meer info check je via deze website of volg al het Pussy lounge nieuws via de Facebook pagina.