Psyko Soldiers opgelet! Een video van de Psyko Punkz met een belangrijke boodschap.

Al jaren maken ze deel uit van de vaste Dirty Workz crew, het label van Dj Coone. Je kent het duo Sven Sieperda en Wietse Amersfoort waarschijnlijk beter onder hun alias, de Psyko Punkz. Hits als After MF’s, Trippy Hippie en Hit The Bong komen nog regelmatig voorbij op festivals. Festivals die voor hun natuurlijk ook niet vreemd zijn, Defqon.1, Decibel Outdoor, Qlimax. Name it, zij stonden er.

Nu kwam gisteren ineens een video op Facebook online met een toch wel verassende boodschap. Sven trekt zich namelijk terug uit de Psyko Punkz zoals we dat nu kennen, hij gaat niet meer mee naar optredens. Op de aankomende editie van Defqon.1 zullen ze voor de laatste keer als duo te zien zijn. Gelukkig blijft hij achter de schermen volledig meedraaien en hoopt hij de act Psyko Punkz vanaf daar verder te brengen. Daarnaast vindt hij het erg belangrijk om meer vrije tijd te creëren.

Psyko Punkz

Benieuwd naar de volledige statement, check de video hieronder.

Yellow Claw

Niet alleen Psyko Punkz maar ook Yellow Claw bracht nieuws over het team naar buiten. Daar gaf MC Bizzey aan uit de groep te stappen. Het volledige artikel daarvan kun je hier nalezen.