Project One (Headhunterz & Wildstylez) op Qlimax 2016? Mischien wel. Ik zeg dus: “All aboard the hype train!”

Zwetende handjes, dat kreeg ik er van. Q-Dance postte vanmiddag een bijzonder filmpje op Facebook. De text waarmee het filmpje is begeleid wordt door iedere Hardstyle fan herkend: “Is it ‘Fantasy or Reality’?”. Deze text is namelijk de titel van een track uit 2008 van Project One. De video start vervolgens met de text “Nothing is as powerful as an idea whose time has come“. Weer een hint, want deze lyrics zijn afkomstig van de Project One track – Rate Reducer, welke ook nog is geremixed door Headhunterz.

Na de terugkeer van Headhunterz op Defqon.1 zijn de geruchten over een terugkeer naar de Hardstyle nooit echt meer weggeweest. En met deze Qlimax teaser stookt Q-Dance het vuurtje alleen maar op. Het laatste optreden van Project One is inmiddels ook alweer een jaar of 3 geleden (X-Qlusive Wildstylez). Of het de terugkeer van het duo op Qlimax ook werkelijkheid gaat worden is nog even de vraag, maar wij achten de kans aardig groot.

Project One

Project one is een samenwerking van misschien wel de twee bekendste Hardstyle artiesten ter wereld, Headhunterz en Wildstylez. In de zomer van 2008 presenteerden zij hun debuut album met tracks als ‘Life Beyond Earth’, ‘The Art of Creation’ en ‘The Story Unfolds’. Dit album geldt voor velen nog steeds als het beste Hardstyle album dat ooit is geproduceerd. Veel tracks komen dan nog regelmatig voorbij in de sets van collega artiesten.

De tracks van het album zijn allemaal te beluisteren op het Youtube kanaal van Headhunterz.

Qlimax 2016

Het thema van deze editie van het bekendste indoor hard dance feest van de wereld is dit jaar ‘Rise of The Celestials’ (check de trailer hier). En ook deze keer zal Q-Dance alles uit de kast trekken om de bezoeker een top avond mee te laten maken. Qlimax staat bekend om zijn spectaculaire show en ook deze editie is waarschijnlijk weer binnen een mum van tijd uitverkocht.

De kaartverkoop start aankomende zaterdag om 13:00 bij Q-Dance.com