Kan jij niet wachten tot de volgende editie van Decibel outdoor? Wij ook niet! De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Het gaat vast nog dikker en bruter worden! Vanaf nu heb je nog maar vijf dagen om jezelf te pre-registeren voor Decibel Outdoor 2018!

Als allereerste verzekerd zijn van je Decibel tickets?

Dat kan! Als je jezelf pre-registreert kun jij vanaf 29 januari al je ticket aanschaffen en maak je kans op een van de 500 free upgrades naar een Premium ticket.

Nog niet geregistreerd? Dat kan nog tot en met 22 januari via: preregister.decibeloutdoor.com. Op maandag 29 januari ontvang je een speciale code per mail om je tickets aan te schaffen via de b2s ticketshop. Dit kan tot en met 5 februari, of zolang de voorraad strekt. Tijdens deze speciale pre-register ticketsale betaal je geen servicekosten (ter waarde van 4,75 euro per ticket). Je kan maximaal vier tickets bestellen en kiezen tussen een festivalticket voor de zaterdag of een weekend ticket incl. kamperen. Nieuw dit jaar is de optie om gespreid te betalen. Je lost je ticket af in vier betaaltermijnen en hebt dus nog even de gelegenheid om door te sparen. Hiervoor moet je de betaalmethode creditcard selecteren.

Start reguliere verkoop

Zaterdag 21 april 12.00 uur: verkoop van de vaste accommodaties en groepsvelden voor het Decibel weekend via travel.b2s.nl.
Zaterdag 12 mei 12.00 uur: verkoop van de Saturday tickets en weekend tickets incl. kamperen via tickets.b2s.nl.

Party report 2017

Afgelopen jaar waren wij ook van de partij. Check het party report van 2017 om te zien wat je eventueel hebt gemist!