Volgende week is het weer valentijn. Voor de een betekent dit een dag helemaal in het teken van de liefde, voor de ander zegt het helemaal niets. Maar er is ook nog een derde groep en wie weet hoor jij daar wel bij. De Pokemon Go spelers. Want vanaf nu kun jij het Pokemon Go Valentijns Event spelen!

Valentijns Event

Okay, misschien was je gestopt met de game maar ik zou hem toch eens opnieuw opstarten. Want sinds gisterenavond 20:00 vind je ineens veel meer Pokemons dan de afgelopen maand. Niantic heeft namelijk speciaal voor het event gezorgd dat er meer te vangen valt. Vooral Chansey, Clefable en andere roze Pokemons zul jij nu veel vaker tegen komen.
Cleffa, Igglybuff, en Smoochum kun je uit jouw eiren broeden. En om het nog leuker te maken zal wanneer je een Lure module gebruikt, deze 6 uur lang actie zijn!

Dat is nog niet alles. Iedere keer als je iets vangt, hatcht of transfered, krijg je het dubbele aantal punten hiervoor! En om het af te maken, heeft jouw buddy ook de valentijn sfeer te pakken gekregen, en zal hij zijn candy twee keer zo snel verdienen.

Het Valentijns Event loopt van gisterenavond 20:00 tot 15 Februari. Zorg dus dat jij dit event niet mist, want je weet ‘Gotta catch em all’ 😉