Pioneer introduceert het innovatieve TOUR System!

Financieel gezien hopeloos buiten het bereik van de gemiddelde DJ maar Pioneer kwam deze week met een toffe aankondiging. Het Pioneer TOUR System is een high-end systeem dat zorgt voor de best denkbare geluidskwaliteit aan de DJ gear kant tot nu toe. Daarnaast bevat het systeem voor iedere component een 13 inch touch screen die je volledige controle geven over de Rekordbox software. Daarnaast werkt het Pioneer TOUR System naadloos samen met de clubsoftware Kuvo.

Met het TOUR System introduceert Pioneer de CDJ-TOUR en de DJM-TOUR welke eigenlijk niets anders zin dan de NXS2 setup die we nu al in iedere club tegenkomen, maar dan uitgebreid met de 13 inch touch screens. DJ gear krijgt (zeker in de verhuurmarkt) veel voor zijn kiezen, denk aan glazen bier, stoten of laten vallen. Daarom heeft Pioneer de componenten van het TOUR System voorzien van een extra sterke behuizing.

Benieuwd geworden naar wat we (waarschijnlijk) meer en meer op festivals en feesten zullen gaan zien. Check dan hier de video!