Om deze 2-kanaals DDJ-SB3 te creëren, die specifiek werd ontworpen voor gebruik met Serato DJ Lite (voordien bekend als Serato DJ Intro), heeft Pioneer DJ een van hun populaire Serato dj- controllers een upgrade gegeven. De nieuwe controller biedt een intuïtieve interface waarmee beginnende dj’s professionele performances kunnen creëren en hun vaardigheden kunnen verbeteren.

Pioneer DJ Presenteert de nieuwe DDJ-SB3

De DDJ-SB3 is een verbetering van de bekende DDJ-SB2, die een sterke reputatie heeft opgebouwd bij een heel breed dj-publiek – van beginners tot professionals – dankzij zijn combinatie van professionele functies en draagbaarheid. De interface van de SB3 is nog intuïtiever in gebruik dan die van zijn voorganger, waarbij hij kenmerken erfde van de lay-outs van de topmodellen uit de DDJ-S-serie, zoals de losse play- en cue-knoppen en de onafhankelijke Auto Loop-knop.

In samenwerking met dj Jazzy Jeff hebben we Pad Scratch ontworpen. Dankzij deze splinternieuwe functie van de controller kun je scratches reproduceren die gebaseerd zijn op de opnames van de legendarische hiphop-dj, gewoon door op de Performance Pads te drukken. Bovendien wordt vlot mixen nog eenvoudiger dankzij een andere nieuwe functie: FX Fade. Met die functies creëer je professionele performances, zelfs als het je eerste keer achter een deck is.

Prijs en beschikbaarheid

De DDJ-SB3 is beschikbaar vanaf 1 maart 2018, tegen een aanbevolen verkoopprijs van €259,- inclusief btw. Bekijk de introductievideo of kom meer te weten over de dj-controller.

Met de DDJ-SB3 kun je meteen ook Serato DJ Lite ontgrendelen wanneer je hem aansluit op een computer waarop de software draait. Download gratis Serato DJ Lite.