Pioneer DJ heeft een van onze populaire Serato DJ-controllers in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is de 2-kanaals DDJ-SR2. De nieuwe voorgeprogrammeerde controles maken het mogelijk om de meest recente functies in Serato DJ te gebruiken, waaronder het uitbreidingspakket Pitch ‘n Time DJ met Key Shift, Key Sync en Pitch Play. De lichte en draagbare DDJ-SR2 is klaar voor een upgrade naar Serato DVS (licentie afzonderlijk beschikbaar). Daarmee is het een van de meest compacte DVS-ready controllers1 waarmee je perfecte harmonische controle hebt.

Pioneer DJ / DDJ-SR2

Het design en bepaalde kenmerken van de DDJ-SR2 zijn overgenomen van onze professionele dj-apparatuur, zoals de veelkleurige Performance Pads die je rechtstreeks feedback geven over de padmodus en afspeelstatus. Daarnaast is er voldoende plaats voorzien tussen de faders en knoppen voor een comfortabele en intuïtieve mix- en scratch-ervaring. Dankzij de hoogwaardige aluminium behuizing en jogwheels is de controller ongeveer 18 procent lichter dan zijn voorganger, je kunt hem dus makkelijk overal met je meenemen.

De Serato DJ Enabled DDJ-SR2 wordt geleverd met het uitbreidingspakket Pitch ‘n Time DJ, zodat je het meeste uit de controller kan halen. Pitch ‘n Time DJ geeft je de mogelijkheid om de toonaard van je nummers te verschuiven en te synchroniseren, en om de BPM te verhogen of te verlagen terwijl de oorspronkelijke toonaard van het nummer behouden word, tot zelfs een extreem snel of traag tempo. Dit betekent dat je een perfecte toonaard kunt aanhouden terwijl je diverse nummers mixt, snijdt en scratcht.

De DDJ-SR2 is beschikbaar vanaf eind september 2017 tegen een adviesprijs van € 699,- inclusief btw.

Video

 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE DDJ-SR2

Voorgeprogrammeerde hardwarecontroles voor Serato Pitch ‘n Time DJ (inclusief licentie)

Rechtstreekse en intuïtieve bediening van de keyfuncties in Serato DJ met voorgeprogrammeerde controles voor:

 • Key Shift: Wijzig de toonaard van je nummers met een halve noot zonder het tempo te veranderen.
 • Key Sync: Synchroniseer de toonaarden van verschillende nummers automatisch tijdens het mixen.
 • Key Reset: Keer onmiddellijk terug naar de oorspronkelijke toonaard van het nummer

De kenmerken van een professionele set-up

 • Veelkleurige Performance Pads: Gebruik de grote, veelkleurige aanrakingsgevoelige Performance Pads om Hot Cues, Roll en Sampler te activeren. Tik op de pads en zie hoe de kleuren veranderen naargelang de geselecteerde padmodus en afspeelstatus.
 • Needle Search Pad: Spring onmiddellijk naar een bepaald punt in een nummer met een enkele druk op de pad.
 • Dubbele niveaumeter: Je hebt op elk moment zicht op de masteruitgang- en kanaalniveaumeters.

Gemakkelijk om te gebruiken waar je ook gaat

 • Lichtgewicht en draagbaar: De DDJ-SR2 is ongeveer 18 procent lichter dan de DDJ-SR.
 • Stroomtoevoer via het net of via USB: Je kan zelf kiezen.
 • Flexibele connectiviteit: Met de DDJ-SR2 heb jij de controle over trims, EQ’s en kanaalfaders voor audio van mediaspelers of draaitafels dankzij dubbele lijn- en phono-ingangen. De controller heeft ook een Mic-ingang zodat je je stem of audio kan toevoegen van een extern apparaat. Een booth- en twee masteruitgangen geven je de vrijheid om de controller te verbinden met verschillende soorten PA-apparatuur.

Andere kenmerken

 • Audiomixer: Als je de DDJ-SR2 gebruikt om muziek te gebruiken die je hebt opgeslagen op je PC/Mac via Serato DJ, kan je ook trims, kanaalfaders en EQ’s gebruiken om audio te gebruiken van externe apparatuur zoals draaitafels en mediaspelers. Zelfs als de controller niet verbonden is met een computer kunnen de trims en de kanaalfaders gebruikt worden voor audio-input van externe bronnen.
 • Professionele XLR-uitgangen: Een professionele XLR-masteruitgang, een TRS-boothuitgang en secundaire masteruitgang geven je de vrijheid om de controller moeiteloos te verbinden met verschillende soorten PA-apparatuur.