Verjaardagen in NL & BE is vaak in een kringetje koffie drinken en cake eten. Behalve als het de verjaardag van Pat B is!

Pat B Birthday Bash

De Pat B Birthday Bash is al jaren een begrip. Ergens eind November of begin December strijkt het freestyle circus neer in een discotheek in de grensstreek. Maar de laatste jaren is het Belgische Highstreet 2.0 de hotspot. En terecht! Want een locatie als deze heeft veel te bieden. Buiten het feit dat het een echte clubsfeer geeft met dik geluid en licht, bied het ook een tweede area, waar verder uitgepakt kan worden. Maar he, laten we niet op de zaken vooruit lopen.

2017 Editie

Of hij nu jarig is, 15 jaar in het vak zit of een area host op Bass Events Outdoor. Alles wat Pat B organiseert veranderd in een onwijs gezellige puinhoop aan feestende mensen en pompen woofers. we kijken dus ook elk jaar weer uit naar de aankondiging van z’n verjaardagsfeest. En ondertussen is dus de 2017 editie ook aangekonigd. De eerste info is inmiddels bekend gemaakt, alhoewel het misschien nog beperkt is qua details. Maar die gaan zeker snel volgen!

En de toon is weer gezet! Wij waren er voorgaande jaren ook bij, en kunnen niet anders zeggen: KOOP DIE KAARTEN VANDAAG NOG! Alle excuusjes om niet te komen, zijn klote excuusjes!

Tickets

Kaarten kosten in de voorverkoop slechts 12 euro. Een koopje als je nagaat dat Pat elk jaar weer een dikke line-up ritselt!