Je kent het wel: Het is tropisch heet, je bent op een festival en je besteld een flesje water. Dit zodat je niet alles in een keer hoeft op te drinken. Wat doet de serveerster echter? Ze draait de dop eraf en gooit deze voor je neus weg! Lekker handig. Dit vonden de mensen van Partydop ook.
Is de Partydop jouw hulp op festivals? Wij gingen op onderzoek uit!

PARTYDOP JOUW HULP OP FESTIVALS

Je hebt ze vast al een gezien, die ‘rubberen’ blauwe doppen die mensen op hun flesjes water hebben zitten. Toen ik ze voor het eerst zag, ben ik direct naar een van de merchandise stands gelopen om te kijken of ik ze daar kon kopen, maar helaas.
De volgende dag direct gaan googlen bracht ons snel op het juiste spoor. Het product is leuk geprijsd. In het kader van: “Goede producten verdienen een spotlight” vroegen wij een review setje aan.
Eenmaal ontvangen, gingen wij direct over tot testen.

Eerste indruk

Mijn eerste indruk?
Flexibel rubber, met een opening ter grote van de gemiddelde pet fles. Het midden is naar binnen gedrukt zodat deze Partydop de fles echt wel goed afsluit. Een korte test met een flesje water blijkt inderdaad dat de dop goed afsluit. Houden we het flesje op zijn kop, komt het water er inderdaad niet uit! Ideaal.

Zo kan er dus niets uit je fles, maar kan er ook niets in komen. Niemand zit te wachten op het inslikken van een wesp of ander ongedierte. Ook hoef je zo niet bang te zijn dat een of ander goedje in je flesje gegooid wordt, of dat je flesje op de grond valt en leegloopt.

In gebruik

Bij het testen op de festivals merk je dat er af en toe toch net wat andere maten zijn dan de standaard Chaudfontaine flesjes. De Partydop slaagt met vlag en wimpel en past moeiteloos op alle flesjes welke ik geprobeerd heb.
Zelfs op mijn eigen vertrouwde Mysteryland Dopper past hij! Ze zijn gemakkelijk te reinigen; even afspoelen onder de kraan en je kan verder. Dit is zelfs op het festival zelf te doen!
Je kunt ze gemakkelijk overal meer naartoe te nemen. Vanwege het formaat en de flexibiliteit van het materiaal stop je de Partydop gemakkelijk in broekzak of tas.
Mocht je hem per ongeluk laten vallen, niet getreurd! Dankzij de felle blauwe kleur, valt hij goed op tegen menig ondergrond!

PARTYDOP JOUW HULP OP FESTIVALS

Andere handige festivalaccesoires

Kijken we op de website van de leverancier, bestel je hier niet alleen jouw Partydop. Ook kun je terecht voor ¬†zonnebrillen (aanrader) of kekke caps! Denk hierbij aan de bekende ‘Gaan met die bananen’ cap!
Niet alleen dit maar ook waaiers, festivalbandjes en oordopjes kun je hier vinden!

Verdict

Ik raad de Partydop iedereen aan! Voor die 3,95 plus verzendkosten kun je er geen buil aan vallen. Door het kleine formaat is kun je hem echt gemakkelijk meenemen. Zelfs al heb je geen tas bij je, gaat hij gewoon direct in de broekzak!

Zelf bestellen

Jouw partydop scoor je hier, en vergeet ze niet een like te geven op Facebook.