Gisterenavond waren wij aanwezig bij de Denon DJ masterclass bij Keymusic te Eindhoven. Daar werdt de nieuwe Denon DJ Prime Series uitgebreid besproken. Daar wilden wij als echte gear sluts uiteraard wel meer van weten 😉

OVER DE DENON DJ MASTERCLASS AVOND

De avond werdt gehost door Paul Dakeyne welke tevens ook de internationale marketing directeur van Denon DJ is. Een erg goede combi, want deze man weet dus echt alles over de Prime Series en legde dan ook goed alle snufjes van zowel de spelers als mixer uit.  Wel zo fijn want er zit veel meer in deze apparaten verstopt dan je in de vele tutorial filmpjes te zien krijgt.

Het mooie van deze avond is dat het echt interactief is, stel je vraag en daar wordt direct live op geantwoord. Hiernaast worden handige features als “trek je stick eruit en de muziek speelt gewoon door” gedemonstreerd (na wat research betreft het geheugen hiervoor 250 mb) en krijgen we te horen hoe de key lock optie van deze spelers klinkt, wanneer Paul een overgang maakt van een track van 102 BPM welke doorgetrokken wordt naar 170 BPM om zo vervolgens over te mixen met een drum & bass track. Erg vet!

DENON DJ MASTERCLASS

Tijd voor een praatje

Na afloop is er uiteraard tijd voor een praatje, en merk je direct hoe down to earth het management van Denon DJ is, en hoe ze achter hun product staan. Erg mooi om te zien! Natuurlijk staan de spelers ook klaar en wordt er veelvuldig gebruik van gemaakt, om te kijken hoe dat nu allemaal in het echt werkt.

Voor ons was het een zeer geslaagde avond en wij willen de mannen van Denon DJ, DJ Graat verhuur en Key Music dan ook bedanken voor deze top avond! En voor jullie, onze lezer, kunnen we alleen maar aanraden de volgende masterclass bij te wonen!