Een hardstyle feestje in ‘ons’ eigen dorp!? Dat zien we niet snel. Dus ja, die mogen we niet missen! Want wat is er nou beter dan lekker op de fiets naar Hardlab te gaan? Hardlab? Ja, je weet wel, dat nieuwe toffe Veldhovense concept in de Heiberg!

OP DE FIETS NAAR HARDLAB

Zaterdagavond 21:30. Tijd om de fiets te pakken voor de eerste editie van Hardlab. Nee, het slechte weer weerhoud ons niet om met de fiets te gaan, want als het zo dicht bij huis is, is een biertje zeker zo lekker!
21:50: We zijn te vroeg… Maar gelukkig kunnen we al naar binnen, en sluiten we aan bij een korte rij.
21:55: Yes, we mogen naar binnen! Na een korte controle, snel een locker huren en we kunnen de zaal in. Die is een stuk groter dan we hadden verwacht! Zo het podium ziet er ook goed uit! En dat voor een eerste editie, top!

Hardlab

Avana & Plug ‘N’ Play

Mede door de regen begint de avond rustig. Toch laat Avana goed van zich horen en draait een aantal lekkere oude bekende afgewisseld met wat harder materiaal. Naar mate zijn set eindigt begint het wat drukker te worden en wordt hij afgewisseld door Plug ‘N’ Play.
Deze heren hebben er merkbaar zin in en genieten zelf misschien nog wel harder van hun optreden dan het publiek. Toch wint niets het van de Plug ‘N’ Play fanclub, welke zich direct voor het podium een plek heeft gecreëerd. Zichtbaar geniet deze van de klanken van het duo!

Inmiddels is het half twaalf en begint het aardig druk in de zaal te worden. Maar ondanks dat het drukker wordt, is het niet te warm en daar zijn wij wel blij mee. Dit komt denk ik mede door de open deur naar het rokersgebied.

Hardlab

B-Front

Bob neemt de decks over en weet met zijn eerste plaat direct het publiek goed op te zwepen. Hij draait de ene na de andere bekende track. Net als zijn voorgangers heeft hij er ook echt merkbaar zin in! De zaal staat inmiddels helemaal vol en je merkt dat iedereen het echt naar zijn of haar zin heeft.
Leuke sidenote, de Oma van Bob is ook aanwezig, en dat is toch wel iets speciaals wat je als DJ mag meemaken.
Tegen het einde van zijn set komen de heren van Plug ‘N’ Play nog even op het podium om samen met B-Front nog een tweetal tracks te draaien en man wat ziet dat er cool uit!

Zany

Eerlijk gezegd is dit de DJ waar ik naar uitkeek en ja, hij voldoet direct al aan de verwachting! Raoul draait exact wat ik verwachtte, een heerlijke mengelmoes van de vetste freestyle tracks, remixen van oude bekenden en lekker meezingers! Denk aan zijn versie van  ‘L’Amour Toujours’, ‘Wilde gullie bass’ en ‘We gaan naar links, we gaan naar rechts’. Heerlijk! Wat een entertainer is dit zeg! Topnotch!!

Hardlab

Sub Zero Project & Deluzion

Okay, dit jonge duo laat er geen gras over groeien. Niks rustig. Gelijk gas erop! Het publiek smult ervan en gaat gewoon door want rusten doen we straks wel in bed!
Voor nu genieten, want dat is het op deze eerste editie van Hardlab zeker!
Halverwege de set is er een technisch probleem met een van de spelers… Gelukkig weet de MC hier goed op in te spelen door samen met het publiek ‘Ik heb geen bananen’ te zingen. In ‘no time’ kan het duo de set hervatten!

Up next, een ander jong duo: Deluzion! De mannen weten de sfeer goed vast te houden, en zorgen ervoor dat het publiek gewoon door kan dansen. Ook zij draaien een lekkere set met nieuw materiaal. Zo horen we het graag!

Hardlab

Verdict

Zo, half vier, wij besluiten dat het een mooie avond was en houden het voor gezien.
De eerste editie van Hardlab mag beoordeeld worden als goed geslaagd!
Alles was goed geregeld; van entree, tot lockers en van licht tot geluid. De DJs hadden er allemaal merkbaar zin in en het publiek genoot ook met volle teugen.
Eten en drinken waren goed geprijsd en er liepen dames in stofjassen rond met speciale mixdrankjes, geserveerd in reageerbuisjes! Details, mensen, details!
Ook het sanitair was goed verzorg, geen vieze wcs of lange rijen, zo zien zien we dit graag.
Ik kan niet anders oordelen dan dat jij dit feest volgend jaar niet mag missen! En wij; wij zullen er zeker weer bij zijn!

P.s. check hier onze fotoreportage en vergeet niet om jezelf en je vrienden te taggen!