One DJ Stopt per direct met de verkoop van hun software. Dit geeft het bedrijf aan via een popup op hun website.

One DJ Stopt

Ben jij een gebruiker van One DJ, dan kun je de software nog wel gewoon blijven gebruiken. Echter zul je geen updates meer ontvangen. Het is op dit moment niet duidelijk of dit een tijdelijke stop betreft of dat het bedrijf in een overname positie zit. Het laatste lijkt ons een goede optie, gezien de grote concurrentie op DJ software gebied.

Out of business?

One DJ is een mooi stukje software welke grote potentie zou kunnen hebben. Het stelt de gebruiker in staat om heel mooi “on- the- fly” mash-ups te maken van elke track die maar door de software gehaald wordt.
Mocht de ontwikkelaar voorgoed Out of Business moeten gaan, houdt dit in dat dit mooie stukje software voorgoed verloren gaat. De toon van de pop up is echter weinig hoop gevend.
Verdere ontwikkeling is tot verder aangeven, niet vrijwillig, gestaakt. Verkoop middels de webshop is ook per direct stopgezet en het is nog niet duidelijk of dit ooit weer opgepakt kan worden.
Of wordt het bedrijf One DJ ter koop aangeboden?

One DJ Stopt

Alternatief

Lijkt One DJ bezweken onder alle druk? Hoe zit het met de concurrentie? RekordBox welke sinds de laatste versie volledige DVS controle aanbiedt; Traktor, Serato en Mixvibes welke de gevestigde orde bekleden; Mixx voor de opensource kant en ga zo nog maar even door.
Zoek jij nu een goed alternatief voor One DJ? Lees dan onze review van Mixvibes Cross even door. Mixvibes biedt namelijk ook een compleet DVS pakket, met support voor de bekende hardware, zoals CDJ en menig geluidskaart.