Nintendo zal morgen de Nintendo Switch tijdens een livestream de releasedatum en randzaken onthullen. Hoogtijd om alvast eens te gaan kijken wat er de afgelopen week al is gelekt hierover.

bol.com

Vandaag is er tot onze aandacht gekomen dat onze eigen Nederlandse bol.com een steekje heeft laten vallen, want er is nu al op hun webshop infomatie en accessoires te vinden over de release van de Nintendo Switch.

Op hun website zijn al een stuk of 6 verschillende accessoires online gekomen met allemaal de release datum ervan, namelijk 17 maart 2017.

 

NeoGAF

Bol.com is echter niet de enigste die informatie heeft gelekt afgelopen week, ook op het forum van NeoGAF zijn verschillende foto’s verschenen van officiële door Nintendo gelicenseerde accessoires van Hori. Wat ons opvalt van deze foto’s (en ook die van bol.com) is dat er meerdere The Legend of Zelda: Breath of the Wild accessoires zijn, zou deze game dan toch deskondanks de geruchten een release game worden?

Deze diashow vereist JavaScript.

Nintendo SWITCH Livestream

Morgen ochtend om 05.00 uur (Nederlandse tijd) zal de livestream starten vanuit Japan voor de Nintendo SWITCH. Deze is te volgende via het YouTube kanaal van Nintendo of je kijkt mee met de onderstaande Twitch stream. Wij zullen in ieder geval speciaal voor jullie vroeg uit onze warme bedje kruipen om verslag te doen.

Bron: NeoGAF
Bron: BOL.com