Wait? What?! Is dat nu echt nieuwe Pioneer DJ gear wat we hier spotten? Is het een nieuwe sampler of drumcomputer? We gaan het voor je uitzoeken!

Pioneer DJ

Bij Pioneer DJ zijn ze de laatste tijd erg lekker bezig. Er zijn tal van nieuwe producten op de markt gebracht, zoals Rekordbox 5, een nieuwe reeks HDJ headphones en de meest recente XDJ-RX2. Maar ook voor in de studio kun je nu bij Pioneer DJ terecht, dankzij de Toriaz reeks. Verder gonst het van de geruchten. Dus we zouden sterk adviseren om ook zeker even tijdens de ADE langs Pioneer DJ te gaan.

CDJ & Toriaz combo?

Afgelopen weekend was er ergens op deze aardkloot een feestje. En op zo’n feestje ga je dansen, drinken, sjanzen en Instagram Stories maken natuurlijk. Die eerste zijn voor ons niet zo boeiend. Zo’n Story daarentegen wel! Zeker als daar nieuwe Pioneer DJ Gear op te spotten valt:

Deze diashow vereist JavaScript.

Wat het precies is, weten we nog niet. Maar het lijkt er op dat ze bij Pioneer DJ de Toriaz SP-16 in een CDJ vorm hebben gegoten, waardoor het veel beter in een dj setup past. Zeker nu het koppelen en syncen van diverse spelers kinderspel is, een welkome aanvulling om je DJ sets weer pit te geven.

We keep you posted!

Bron

UPDATE 11-10-17

Inmiddels hebben we een nog duidelijkere foto gevonden en wat het schijnt een typenummer; de DJS-1000.

djs-1000